Πολιτική

03/08/2023 - 08:03

Π. Βάλεσης: γιατί αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Φίλες και Φίλοι.

-Σας συστήθηκα αυτοδιοικητικά πριν τέσσερα χρόνια. Με τιμήσατε εκλέγοντας με Δημοτικό Σύμβουλο. Αυτά τα χρόνια ήταν για εμένα γεμάτα πίκρα και απογοήτευση, αλλά συνάμα ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και "ΔΙΚΑΙΩΣΗ" ότι σωστά έπραξα ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ από την σημερινή Δημοτική Αρχή, ειδικά με τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα.

 -Βίωσα δυστυχώς το κακό πρόσωπο της αυτοδιοίκησης. Αυτό της αδιαφόριας για τον πολίτη. Της πλήρους υποταγής στα κομματικά κατεστημένα. Του ευτελισμού της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου. Της ανικανότητας διαχείρησης μικρών και μεγάλων προβλημάτων του Δήμου μας. Την κοροιδια απέναντι στους δημότες/τισσες και στις αγωνίες τους.

-Για όλα αυτά λοιπόν, αλλά πρωτίστως για το ξεπούλημα της ΒΑΣΤΡΙΑΣ και την σιωπηλή συνηγόρηση στον Καρα Τεπε, ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑ, εδω και τρία σχεδόν χρόνια από την σημερινή Δημοτική Αρχή, αρνούμενος να αποδεχτώ πράγματα και καταστάσεις και να συνηγορήσω στην καταδίκη του νησιού μου που το μετατρέπουν σε αποθήκη της Ευρώπης.

- ΤΟΤΕ και ΟΧΙ ΤΩΡΑ.

- Για λόγους ΑΡΧΗΣ και ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ και όχι ΚΑΡΕΚΛΑΣ.

-Όμως τα ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ παραμένουν ζωντανά. Και η ΕΛΠΙΔΑ είναι καθήκον και όχι πολυτέλεια.

-ΟΝΕΙΡΑ για μία Όμορφη, Καθαρή, Λειτουργική πόλη αλλά και ζωντανά χωριά.

-ΟΝΕΙΡΑ όπου οι λέξεις Ασφάλεια, Ηρεμία, Γειτονιά, Παιδική χαρά, Αθλητικοί χώροι θα αποκτήσουνε επιτέλους νόημα και θα είναι συνυφασμένες με την Καθημερινότητα μας.

-ΟΝΕΙΡΑ για μια Δημοτική Αρχή που θα ΑΚΟΥΕΙ τους δημότες της και θα ΠΑΛΕΥΕΙ για αυτούς. Που θα λειτουργεί με Αξιοκρατία, Διαφάνεια και Αλληλοσεβασμό για τους πολίτες, ανεξαρτήτως χρωμάτων.

-ΟΝΕΙΡΑ για να ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ επιτέλους τον δήμο μας και το νησί μας ΨΗΛΑ, εκεί που του ΑΞΙΖΕΙ πραγματικά και που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΕΜΕΙΣ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

-Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΩ με έναν νέο άνθρωπο, τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΑ, που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια όνειρα για εμάς και τα παιδιά μας και να...ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ...μαζί με τους άξιους συνυποψηφίους μου την ΣΤΗΡΙΞΗ και την ΨΗΦΟ σας για να κάνουμε πράξη, όσα ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.

 ΜΠΡΟΣΤΑ λοιπόν, με την βοήθεια του Θεού, με Αίσθημα Ευθύνης, με Εντιμότητα και Πίστη στηρίζοντας τον Παναγιώτη Χριστόφα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΕΣΗΣ

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ. ΕΛ.ΑΣ.

Δημοτικος Συμβουλος Δημου Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!