Πολιτική

28/09/2023 - 14:29

Π. Χριστόφας: να κρατήσουμε τα χωριά μας ζωντανά

Περιοδεία Παναγιώτη Χριστόφα σε Πυργί, Αλυφαντά, Κουντουρουδιά και Λουτρά

Οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης και ειδικότερα το Πυργί, τα Αλυφαντά, την Κουντουρουδιά και τα Λουτρά επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, συνοδευόμενος από μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ».

Ο κ. Χριστόφας συνάντησε κατοίκους των χωριών και συζήτησε μαζί τους τα ζητήματα της περιοχής τους καθώς και όσα προβλέπονται στο πρόγραμμα της παράταξής του για να αντιμετωπιστούν αυτά. 

"Με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνουμε μια από τις βασικές στοχεύσεις μας, που δεν είναι άλλη από το να κρατήσουμε τα χωριά του Δήμου μας ζωντανά. Δεν προσανατολιζόμαστε μόνο σε ενέργειες, που λύνουν υπαρκτά τρέχοντα ζητήματα, όπως η καθαριότητα, τα αγροτικά οδικά δίκτυα, άλλες υποδομές κλπ, αλλά και σε παρεμβάσεις που δίνουν μια ευρύτερη προοπτική, ώστε τα χωριά μας να είναι τόπος ελκυστικός για να ζήσεις, να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά, να δημιουργήσεις την οικογένειά σου σε αυτά" σχολίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης με αφορμή τις επισκέψεις αυτές. 

φφ

φ

φ

Μοιράσου το άρθρο!