Πολιτική

02/02/2024 - 17:14

Π. Χριστόφας: προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής να κρατήσει ζωντανά τα χωριά

Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με τη Γραμματεία του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου

Συνάντηση με τα μέλη της Γραμματείας του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 2 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας.

Ειδικότερα, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΚ Λουτρών, Βασίλης Μαμώλης ως συντονιστής των κοινοτήτων του Δήμου Μυτιλήνης, ο Πρόεδρος της ΔΚ Λεπέτυμνου, Θεμιστοκλής Καμμένος, ως συντονιστής των κοινοτήτων του Δήμου Δυτικής Λέσβου και το μέλος της Γραμματείας, Πρόεδρος της ΔΚ Κοινότητας Παμφίλων Αντώνης Αντωνέλλος. 

Οι τρεις Πρόεδροι συζήτησαν με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης για τις θέσεις του Δικτύου, σχετικά με τον ρόλο των Κοινοτήτων και τα ζητήματα, που αντιμετωπίζουν, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αποδοτική και χρήσιμη για τους κατοίκους των χωριών συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.

Από την πλευρά του ο κ. Χριστόφας τόνισε πως αποτελεί βασική προτεραιότητα και στρατηγικός στόχος της Δημοτικής Αρχής να κρατήσει ζωντανά τα χωριά, για την επίτευξη του οποίου είναι κομβικής σημασίας η συμβολή των τοπικών συμβουλίων.

Μοιράσου το άρθρο!