Πολιτική

14/11/2013 - 12:19

Παραίτηση Νίκου Σηφουνάκη από εισηγητής του ΠΑΣΟΚ σε θέματα Ναυτιλίας

Τ

ην παραίτησή του από τη θέση του εισηγητή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ σε θέματα Ναυτιλίας και Υποδομών υπέβαλε με επιστολή του προς τον Βαγγέλη Βενιζέλο ο Νίκος Σηφουνάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Σηφουνάκης διαπιστώνει προβλήματα δυσλειτουργία στην κυβερνητική συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Επισημαίνει μάλιστα στην επιστολή του ότι έχει ελλιπή ενημέρωση από τους αρμόδιους υπουργούς της ΝΔ για κρίσιμα ζητήματα. Επίσης τονίζει ότι καλείται να τοποθετηθεί «την τελευταία στιγμή» επί κρίσιμων θεμάτων ή επί «ειλημμένων αποφάσεων».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπογραμμίζει στην επιστολή του ότι όλα αυτά τα προβλήματα τα είχε θίξει στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ενώ ως τελευταίο κρούσμα της δυσλειτουργίας αναφέρει για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων ότι παρά το γεγονός πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν καταθέσει ενάμιση χρόνι πριν τις προτάσεις τους, το υπουργείο Οικονομικών παρουσίασε «ένα πρόχειρο κατασκεύασμα».

Επίσης αφήνει αιχμές για τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη επειδή αποφασίζει «μονομερώς».

Ο Νίκος Σηφουνάκης καταλήγει λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει «σαφές πολιτικό στίγμα» αλλά «συγκεχυμένο», κάτι που φάνηκε, όπως λέει, και στην προγραμματική συμφωνία για την οποία η Κοινοβουλευτική Ομάδα ουδέποτε ενήργησε «συντεταγμένα».

 

πηγη: Τα ΝΕΑ

Μοιράσου το άρθρο!