Πολιτική

26/06/2012 - 14:20

Παραίτηση της αντιδημάρχου πολιτισμού κας Τ. Πνακά με πολλά υπονοούμενα!!!

ign="center">
ΠΡΟΣ:
κ. Δήμαρχο Λέσβου

Μέσα από την πολυετή συμμετοχή μου στα κοινά έμαθα να λειτουργώ και να στηρίζω ελεύθερα πάντα την φωνή της συνείδησης μου. Ποτέ μου δεν καταδέχτηκα να ζω εις βάρος κανενός, τόσο περισσότερο εις βάρος του Λεσβιακού λαού και ούτε θα δεχτώ ποτέ να με «ταΐζουν» παίρνοντας τον μισθό της Αντιδημάρχου.
Σκοπός μου δεν ήταν ποτέ η καρέκλα της εξουσίας για την καρέκλα και μόνο αλλά η δημιουργία και η προσφορά. Δεν θέλησα ποτέ τίποτα παραπάνω πέραν από τα αυτονόητα που δικαιούνται όλοι.
Δυστυχώς την πολιτική την κατάντησαν, οι ίδιοι οι πολιτικοί, χώρο αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων με σκοπό την ανάδειξη και επιβίωση των ιδίων των πολιτικών. Δεν υπήρξα ποτέ αναληθής και ανακριβής απέναντι στους πολίτες που στηρίζουν, ψηφίζουν και εκλέγουν «άρχοντες» για να τους οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο.
Από σεβασμό και αξιοπρέπεια στους ανθρώπους που πρεσβεύουν και υπηρετούν τα ίδια με εμένα παραιτούμε από την θέση της Αντιδημάρχου Τουρισμού κλπ παραμένοντας ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, με σκοπό να υπερασπίζω και να προσφέρω τόσο στην περιοχή που εκλέγομαι (πρώην Δήμο Πέτρας) όσο και σε όλη την Λέσβο.
Παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτηση μου.

Με εκτίμηση,

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ ΠΝΑΚΑ

Μοιράσου το άρθρο!