Πολιτική

23/01/2015 - 11:53

Παρεμβάσεις Μαξίμου υπέρ Αθανασίου στη Λέσβο επειδή προηγείται ο Βογιατζής

Παρά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τον Υπουργό Δικαιοσύνης, συνεχίζει να έχει τη στήριξη του Μαξίμου στην προσπάθειά του να καταλάβει τη βουλευτική έδρα στη Λέσβο. Προφανώς επειδή αν, όπως λένε στη Λέσβο, Σαμαράς και Αθανασίου αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.

Η ιδιαίτερη σχέση του πρωθυπουργού με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, περνά μέσα από τις οικογενειακές σχέσεις με το συμπέθερο της οικογένειας Σαμαρά, πεθερό του αδελφού του πρωθυπουργού, που ξεκινάνε απ ό,τι λέγεται από την εποχή του χρηματιστηρίου.

Οι καταγγελίες που έγιναν εναντίον του Αθανασίου γι’ αυτή την περίοδο, αρχειοθετήθηκαν παράνομα από μια υπάλληλο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η προτίμηση του Σαμαρά στον Αθανασίου, εκφράζεται με τηλεφωνήματα που κάνει ο ίδιος ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης σε αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Λέσβου, τους οποίους ενημερώνει πως ο Σαμαράς θα ήθελε Αθανασίου.

Η παρέμβαση Σταμάτη εκδηλώνεται μετά από εσωκομματικές σφυγμομετρήσεις που φέρνουν τον Παύλο Βογιατζή να προηγείται στην εκλογική μάχη. Ο Παύλος Βογιατζής, πρώην Νομάρχης Λέσβου με μεγάλα λαϊκά ερείσματα στο νησί και διακομματικές συμπάθειες, αντιμετωπίζει όπως λέγεται μια μεγάλη εκστρατεία από τον Αθανασίου, ο οποίος πιστός στην παλαιοκομματική αντίληψη του "κατόπιν ενεργειών μου" προπαγανδίζει στους ψηφοφόρους πως είναι υπεύθυνος ακόμη και για τις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ που έχουν εγκριθεί. Διαφημίζει επίσης τις καλές σχέσεις του με το Σάλλα της Πειραιώς και παράγοντες της Οικονομικής ζωής.

 

 

Διαβάστε εδώ αποκαλυπτικό δημοσίευμα

πηγη: koutipandoras.gr/

Μοιράσου το άρθρο!