Πολιτική

18/09/2012 - 13:43

Παρεμβάσεις Βουλευτή Λέσβου Γ.Ζερδελή

Παρεμβάσεις Βουλευτή Λέσβου Γ.Ζερδελή

    <
    li>Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Γιάννης Ζερδελής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Καλλία Δημήτρη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα του κλάδου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυσλειτουργίες που προκαλούνται από τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό στα δικαστήρια. Ο κ. Ζερδελής δεσμεύτηκε να καταθέσει σχετική αναφορά στον Υπουργό Δικαιοσύνης.
  • Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου είχε συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου ΒΑ Αιγαίου κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκε τα Πάμφιλα.
  • Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης της ομάδας «idgsa80» που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λέσβου με πρωτοβουλία της «Συνύπαρξης».
  • Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου παρευρέθηκε σε συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μόλυβο, όπου συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πέτρας και Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Βελούτσο με κεντρικό θέμα συζήτησης το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών.
  • Σήμερα, ο κ. Ζερδελής έχει προγραμματίσει σειρά επαφών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου μαζί με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συναντηθεί διαδοχικά με το Σύλλογο ΔΕΠ, το Σύλλογο εργαζομένων, το Σύλλογο Συμβασιούχων και τους αντιπρυτάνεις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Νίκο Σουλακέλλη και Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ιωάννη Κάλλα.

Μοιράσου το άρθρο!