Πολιτική

30/06/2014 - 17:47

Παρουσία του Δημάρχου Λέσβου σε εκδηλώσεις

style="text-align: justify;"> 
Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο, Δημήτρη Μουτζούρη, την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, το απόγευμα, στην Πλατεία Σαπφούς, παρακολούθησε την εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου «ΠΝΟΗ», με το μήνυμα: «Τα παιδιά αγκαλιάζουν την πρόληψη», μέσα από ομαδικές δράσεις, που προάγουν τον πολιτισμό, την τέχνη και το διάβασμα. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό όμιλο «Στέγη Θεοφίλου» και τον «Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών» και περιελάμβανε ζωγραφική παιδιών πάνω σε καμβά με ομαδικά σχέδια για την πρόληψη, ανάγνωση και ανταλλαγή παραμυθιών, πάνω στα οποία εξέφρασαν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.   
Ο κ. Βουνάτσος, αφού συνεχάρη διοργανωτές και συμμετέχοντες, δήλωσε σχετικά: «Τέτοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης, με τόσο καλή οργάνωση και μεγάλη συμμετοχή, συμβάλουν καθοριστικά στην ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων και αποτελούν ένα πολύ σημαντικό όπλο ενάντια στον ύπουλο εχθρό των ναρκωτικών». 
Την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014, το βράδυ, ο Δήμαρχος παρέστη στην εκδήλωση με πολιτιστικά δρώμενα, αφιερωμένη στα 80 χρόνια από το θάνατο του ζωγράφου Θεόφιλου, που οργάνωσε στο θεατράκι της Μαρίνας Μυτιλήνης, ο Πολιτιστικός Όμιλος «Στέγη Θεοφίλου». 
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, συνεχάρη για ακόμη μια φορά τον Πρόεδρο, Βαγγέλη Βογιατζή και όλα τα μέλη, όχι μόνο για την πολύμορφη ανάδειξη του έργου και της προσωπικότητας του περίφημου λαϊκού μας ζωγράφου Θεόφιλου, εντός και εκτός του νησιού μας, αλλά και για την πολυμερή ανάπτυξη δραστηριοτήτων, που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα καλλιτεχνικής δημιουργίας.   
 

Μοιράσου το άρθρο!