Πολιτική

02/08/2021 - 12:18

Πένθος για το Νίκο Μανάβη - Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Ανακοίνωση από Ανταρσία στο Αιγαίο- Αντ. Αριστερά:

Η Ανταρσία στο Αιγαίο/Αντικαπιταλιστική Αριστερά εκφράζει τα συλλυπητήριά της και συμμετέχει στο πένθος του συντρόφου περιφερειακού συμβούλου της παράταξης και υποψήφιου περιφερειάρχη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές Νίκου Μανάβη καθώς και της υποψήφιας με το ψηφοδέλτιό μας Μαρίας Μανάβη για την απώλεια της μητέρας τους Όλγας, όπως και σε όλους τους οικείους της αποβιώσασας. Όλοι μας θα θυμόμαστε την κ. Όλγα ως μια χαρακτηριστική βιοπαλαίστρια της λαϊκής – εργατικής οικογένειας .

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 3 Αυγούστου, στο Α’ νεκροταφείο Μυτιλήνης (Άγιος Παντελεήμονας) ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου να κατατεθεί η αντίστοιχη ενίσχυση στο Σύλλογο Αιμοδοτών Λέσβου.

 

Ανακοίνωση και από ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου:

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου συμμετέχει στο πένθος στου συντρόφου Νίκου Μανάβη και της οικογένειάς του για την απώλεια της μητέρας του Όλγας. Ευχόμαστε δύναμη στο σύντροφο για να ανταπεξέλθει στην απώλεια και να είναι γερός ώστε η μνήμη της να τον συντροφεύει.

 

 

Ανακοίνωση από τον Περιφερειάρχη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Περιφερειακό Σύμβουλο  επικεφαλής της παράταξης  Ανταρσία στο Αιγαίο- Αντικαπιταλιστική Αριστερά Νίκο Μανάβη, για την απώλεια της Μητέρας του Όλγας Μανάβη.  

Μοιράσου το άρθρο!