Πολιτική

09/04/2014 - 14:22

Περιοδεία Φωτή Ξύδα στη Γέρα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου κ. Φωτής Ξύδας, επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης “Αδέσμευτος Συνδυασμός για τη Λέσβο” συνεχίζει συστηματικά τις περιοδείες του στα χωριά της Λέσβου, λαμβάνοντας θερμής υποδοχής.

Εχθές, Τρίτη 08/04/2014 συνοδευόμενος από συνεργάτες του επισκέφτηκε τα χωριά της Γέρας (Παπάδο, Σκόπελο, Παλαιόκηπο, Πλακάδο, Μεσαγρό, Πέραμα). Στην επίσκεψή του αυτή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής και να ακούσει από κοντά τα προβλήματα που τους απασχολούν. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν να πληροφορηθούν τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού του, ιδιαίτερα όσον αφορά στην περιοχή της Γέρας.

Ο κ. Ξύδας επιβεβαίωσε την πεποίθησή του ότι ο μεγαλύτερος, εδαφικά, Δήμος της χώρας δεν μπορεί να διοικηθεί εάν δεν πραγματοποιηθεί η απαραίτητη αποκέντρωση στην μορφή περίπου που ίσχυε πριν από τον Καλλικράτη.  Η τυπική επαναδραστηριοποίηση της δημοτικής αρχής της Γέρας, με την παροχή οικονομικών πόρων, προσωπικού και απαραίτητων εργαλείων  είναι στις βασικές προτεραιότητες του υποψηφίου Δημάρχου, καθότι η Γέρα αποτελεί μία από τις  μεγαλύτερες Δημοτικές Ενότητες του νησιού.

Οι θέσεις του κ. Ξύδα έγιναν δεκτές με ιδιαίτερη ικανοποίηση από τους συνομιλητές του, οι οποίοι δήλωσαν ότι εκτιμούν την απόφασή του να κατέλθει στις εκλογές ως αδέσμευτος, πλαισιωμένος από ικανά και άφθαρτα στελέχη.

Μοιράσου το άρθρο!