Πολιτική

15/06/2012 - 14:27

Περιοδεία ΠΑΣΟΚ στην αγορά της Μυτιλήνης- Δηλώσεις Ν. Σηφουνάκη

yle="text-align:justify;">Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λέσβου με υποψήφιους Βουλευτές περιόδευσε σήμερα (Παρασκευή 15.6.12) στην κεντρική αγορά Μυτιλήνης.  Είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συζητήσουν με πολλούς καταστηματάρχες και διερχομένους καταναλωτές.

Σχολιάζοντας ο Νίκος Σηφουνάκης το σημερινό πολιτικό κλίμα σε σχέση με εκείνο προ των εκλογών των προηγούμενων εκλογών της 6ης Μαΐου, δήλωσε χαρακτηριστικά: 

 «Πράγματι τελείως διαφορετικό το κλίμα σήμερα. Οι συμπολίτες μας στις επί μέρους σύντομες συζητήσεις ήταν προβληματισμένοι βέβαια, αλλά και ιδιαίτερα φιλικοί και ευγενείς με όλους μας.  Καμία σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Χαίρομαι ασφαλώς, χαίρομαι και για τις πολλές ευχές που μας δώσανε για την επανάκτηση της βουλευτικής έδρας στον Νομό.  Βέβαια αν η αλλαγή κλίματος που διαπιστώνουμε σημαίνει και διαφορετική ψήφο……. αυτό θα το δείξει η κάλπη της Κυριακής. Σημασία έχει που ο κόσμος, παρά την ανεργία, παρά την οικονομική δυσπραγία που καθημερινά βιώνει,  τώρα αναγνωρίζει τη προσφορά του ΠΑΣΟΚ, στην διασφάλιση των οικονομικών εθνικών συμφερόντων. Εκτιμώ πως η ρεαλιστική θεώρηση των πραγματικών προβλημάτων της χώρας, είναι αυτό που θα δώσει τις λύσεις και μετεκλογικά. Εμπιστεύομαι την ώριμη κρίση του Λεσβιακού Λαού.»  

Μοιράσου το άρθρο!