Πολιτική

11/04/2019 - 07:24

Περιοδεία του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη στη Λέσβο

Περιοδεία του Κώστα Μουτζούρη σε πολλά χωριά της Λέσβου και συναντήσεις με φορείς και κατοίκους,

Ο  Ανεξάρτητος Συνδυασμός του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κου Κωνσταντίνου Μουτζούρη «Άλμα Ανάπτυξης για το Βόρειο Αιγαίο» συνεχίζει να  επισκέπτεται καθημερινά  χωριά και πόλεις στα νησιά του Β. Αιγαίου προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για όλα τα θέματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες, καταθέτοντας παράλληλα τις αναπτυξιακές προτάσεις του.

Το Σαββατοκύριακο, δύο κλιμάκια επισκέφθηκαν Παράκοιλα και Άγρα, και Σκόπελο, Πλαγιά, Πλωμάρι και Μανταμάδο  αντίστοιχα.


Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πρύτανης κ. Κώστας  Μουτζούρης, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του στο Πλωμάρι, μετά από μια μεγάλη βόλτα στην αγορά και συνομιλίες με τους καταστηματάρχες, συζήτησε εκτενώς με τους   προβληματισμένους αγρότες , θέματα ελαιοκομίας αλλά και το επίκαιρο θέμα της δακοκτονίας, για το οποίο ο κ. Μουτζούρης τόνισε ότι «η καθυστέρηση στην πραγματοποίησή της με ευθύνη της Περιφέρειας, είναι καταστροφική για αυτή την ελαιοκομική περίοδο» 

Για το θέμα του λιμανιού του Πλωμαρίου ,ο κ. Μουτζούρης εγγυήθηκε την αναβάθμισή του, η οποία θα ευνοήσει την τουριστική ανάπτυξη, μέσω της σύνδεσης με άλλα νησιά ενώ θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες και αναπτυξιακά έργα.  Επιθυμία του και παράλληλη δέσμευση  είναι να δημιουργηθεί νέα πύλη εισόδου στο νησί και αυτό, αποτελεί άμεση προτεραιότητά του.

Επίσης, ο κ. Μουτζούρης επισκέφθηκε το Τ.Ε.Ε., όπου συζητήθηκαν τεχνοκρατικά ζητήματα που αφορούν στο νησί, περιόδευσε στην Ερμού-τον εμπορικό δρόμο της πόλης της Μυτιλήνης - συνομίλησε με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα της αγοράς, και τέλος είχε μια εκτενή ενημέρωση από τον «Σύλλογο κατοίκων Μόριας, Παναγιούδας και όμορων κοινοτήτων», για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή εξαιτίας της μεταναστευτικής ροής.

Ο κ. Μουτζούρης ανέπτυξε τον σχεδιασμό του συνδυασμού του για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών και την βελτίωση της ζωής των κατοίκων της Μόριας,

Μοιράσου το άρθρο!