Πολιτική

19/06/2023 - 15:11

Περιοδείες Ν.Ε. εκλογικού αγώνα ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής παρουσία Δημήτρη Οικονόμου

Με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι περιοδείες των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Αγώνα Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο νησί, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Σε κάποιες από αυτές, μάλιστα, τη συνόδευσε και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Λέσβο και πέραν των περιοδειών συμμετείχε και σε συνεδρίαση της Ν.Ε. αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Ειδικότερα, το προηγούμενο διάστημα η Επιτροπή Αγώνα βρέθηκε σε Νέες Κυδωνίες, Μιστεγνά, Θερμή, Συκαμιά και Σκάλα Συκαμιάς, Λεπέτυμνο, Σκουτάρο, Πλωμάρι, Παλαιόκηπο, Πάμφιλα, Μόρια και Μανταμάδο. Το πρωί του Σαββάτου, παρουσία του κ. Οικονόμου, πραγματοποιήθηκε περιοδεία και στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης.

Στόχος των περιοδειών είναι να ακουστεί η φωνή των κατοίκων της Λέσβου, να συζητηθεί μαζί τους το πρόγραμμα της παράταξης και να μεταφερθεί το μήνυμα της συμμετοχής στις κάλπες στις επερχόμενες εκλογές και της στήριξης του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος, ώστε να «σφραγιστεί» η εκλογή Βουλευτή από τη δημοκρατική παράταξη από τον νομό μας στην επόμενη Βουλή.

Θυμίζουμε, ότι την ερχόμενη Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 20:30 η προεκλογική περίοδος για τη ΝΕ Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κλείνει με την κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Επικρατείας και Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, Παναγιώτη Δουδωνή, στο καφέ Σουσαμλή στο πάρκο Αγίας Ειρήνης.

 

Μοιράσου το άρθρο!