Πολιτική

06/06/2023 - 07:16

Πήγαν στο πανηγύρι, είδαν Βέρρο.... αυτή ήταν η επίσκεψη Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο

Χωρίς κεντρική ομιλία και χωρίς ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ οι Βουλευτές Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν το πέρασμα τους από τη Λέσβο και.... η τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο θυμήθηκε να ενημερώσει τα τοπικά ΜΜΕ ενημέρωσης λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας... Κάπως έτσι πυκνώνουν οι εκτιμήσεις ότι μπορεί η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο να χαθεί...

Επίσκεψη Υποψηφίων βουλευτών Επικρατείας στη Λέσβο κ.Αποστολάκη και κ.Κασσελάκη

 

Με απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ πραγματοποιείται περιοδεία στον Έβρο και στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου,  στο πλαίσιο της οποίας τη Δευτέρα 06 Ιουνίου ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΑΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Στέφανος Κασσελάκης απόδημος Έλληνας (Χρηματοοικονομικά – Διεθνείς Επιστήμες), Υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και μέλη της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επισκέφτηκαν την Λέσβο.

Οι υποψήφιοι βουλευτές παρακολούθησαν το πρωί την εορταστική λειτουργία στο ναό της  Αγίας Τριάδας στην Καλλονή με την παρουσία των τοπικών αρχών.

Ακολούθησε συνάντηση στον Μόλυβο με φορείς του Τουρισμού, του πρωτογενή τομέα, αυτοδιοικητικών στελεχών  και με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου κ.Ταξίαρχη Βέρρο, όπου και αναπτύχθηκαν ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια, το προσφυγικό, τις θαλάσσιες μεταφορές, τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα του νησιού.

Στην συνέχεια αναχώρησαν για το επόμενο σταθμό της περιοδείας τους για τις Οινούσσες  της Χίου.

Μοιράσου το άρθρο!