Πολιτική

12/04/2019 - 19:51

"Πήρε ταξί" ο Στρατής Κύτελης...

Συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς του τόπου, ο Αντιπεριφερειάρχης και Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, συναντήθηκε με το προεδρείο των οδηγών ταξί της Μυτιλήνης

Ξεκινώντας η συζήτηση, τους δήλωσε ότι λόγω του επαγγέλματος τους, η γνώμη τους είναι ιδιαίτερα σημαντική  για την βελτίωση της πόλης.  Τους ζήτησε να τον ενημερώσουν όχι μόνο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και  να εκφράσουν τις απόψεις τους για την βελτίωση της πόλης. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Φιρλίγκος αφού τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ανέπτυξε τα προβλήματα του κλάδου, προβλήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και τόσα χρόνια δεν έχουν λυθεί. Αφορά βέβαια τη σχέση τους με την λειτουργία των ΚΤΕΛ, τις πιάτσες, τους δρόμους, τα προβλήματα που δημιουργηθούν από τα μεγάλα έργα που αναμένεται να ξεκινήσουν και μια σειρά άλλων θεμάτων.

Παράλληλα κατέθεσαν μια σειρά από προτάσεις για την βελτίωση του συγκοινωνιακού της πόλης αλλά και των ίδιων των οδηγών ταξί. Ο Στρατής Κύτελης όπως σε κάθε συνάντηση του, τόνισε ότι πέρα από κραυγές και  λαϊκισμούς, τα προβλήματα λύνονται με συναίνεση, μετριοπάθεια και συζήτηση.

Στο πλαίσιο αυτό, υποσχέθηκε ότι με την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής, θα τους ζητήσει  τις απόψεις τους  για τις όποιες αλλαγές θα δρομολογηθούν προκειμένου να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες της πόλης αλλά ευρύτερα του Δήμου Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!