Πολιτική

24/10/2010 - 20:50

Πολιτική "αλητεία" του Νίκου Σηφουνάκη !!!!

Τηλεοπτική συνέντευξη στην Τηλεόραση Μυτιλήνης παραχώρησε χθες βράδυ ο Νίκος Σηφουνάκης.Στόχος της συνέντευξης (όπως φάνηκε από το περιεχόμενό της) ήταν να στηρίξει την υποψηφιότητα (κυρίως) του Π.Πατερέλλη. Θεμιτά όλα αυτά. Όμως ο κύριος Νίκος Σηφουνάκης προχώρησε σε μια πρωτοφανή πολιτική "αλητεία" που δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στη Λέσβο.

Είπε ο κος Σηφουνάκης ότι η Λέσβος έχει ανάγκη από ένα Δήμαρχο που να μην κάνει αντιπολίτευση στην κεντρική εξουσία μιας και θα είναι ο πρώτος "Καλλικρατικός" Δήμαρχος.Θεμιτό και αυτό...αν και διαφωνούμε με τέτοια απλοϊκή λογική.

Σχετικά όμως με την υποψηφιότητα του κυρίου Βουνάτσου ο κος Σηφουνάκης χωρίς να αναφέρει το όνομά του δήλωσε "ότι είναι (σσ ο Βουνάτσος) υποψήφιος από συνήθεια και ότι κατεβαίνει από συνήθεια σε ΟΛΕΣ τις εκλογές". Τον χαρακτήρισε   γραφικό.

Κρίμα κύριε Σηφουνάκη!!!Αυτό όχι μόνο δεν είναι πολιτικός λόγος αλλά είναι "αλητεία".Μαγκιά είναι να απαντάς με επιχειρήματα και να κρίνεις προγράμματα και θέσεις!!!! Αλήθεια κύριε Σηφουνάκη , πως θα σας φαινόταν να απαντήσουμε κι εμείς με "αλητεία"? να πούμε ότι σας ενόχλησε και κόψατε  την  υποψηφιότητα του Ν.Ζούρου για το Δήμο Λέσβο γιατί φοβηθήκατε μην "ψηλώσει" και σας φάει την έδρα ? να πούμε ότι είστε υπουργός λόγο φιλίας με τον αδελφό του πρωθυπουργού? και πολλά άλλα τέτοια  "αλήτικα" μπορούμε να πούμε.... ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΛΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΛΗΤΕΙΑ"  και σε τέτοια φθηνά επιχειρήματα! ΜΑΘΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΟΤΙ ΧΘΕΣ   ΕΞΟΡΓΙΣΑΤΕ   ΠΟΛΛΟΥΣ    ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

Μοιράσου το άρθρο!