Πολιτική

04/03/2021 - 08:13

«Πολιτικό ξεβράκωμα» για τους 16 της Μυτιλήνης...

Μητσοτάκης: « … Μία δομή θα έχουμε και η οποία θα είναι η οριστική δομή και την οποία έχουμε επιλέξει στην τοποθεσία την οποία έχετε υποδείξει και την οποία θέλει και να στηρίξει και να χρηματοδοτήσει και η Ευρωπαϊκή ένωση… »

Η χθεσινή επικοινωνιακή φιέστα του πρωθυπουργού με τους αυλικούς δημάρχους, όχι τυχαία μόλις τρεις μέρες μετά την μεγαλειώδη μηχανοκίνητη πορεία με Παλλεσβιακη συμμετοχή που διοργανώσαμε, εκτός από το να εκπέμψει μια ψεύδη εικόνα συναίνεσης τον τοπικών κοινωνιών στην ΕΕ, κάτι το οποίο προβλέπεται και από το υπογεγραμμένο μνημόνιο, αποκάλυψε επίσης την αλήθεια για το τι έπραξε η δημοτική αρχή πίσω από την πλάτη μας.

Ακούσαμε λοιπόν από πρωθυπουργικά χείλη ότι η θέση της νέας υπερδομής είναι αποφασισμένη και μάλιστα υποδείχθηκε από την δημοτική αρχή!

Το ακούσατε αυτό που είπε ο πρωθυπουργός κύριε Κύτελη;

Οι 16 του Ναι το γνωρίζατε;

Γιατί στο δημοτικό συμβούλιο μας είπαν ότι ο πρόεδρος των Νέων Κυδωνιών δεν δικαιούται να ψηφίσει επειδή δεν υπάρχει αποφασισμένη η προτεινόμενη θέση για την σχεδιαζόμενη δομή .

Και κάπως έτσι, με ισοψηφία, βγήκε η «γενναία» απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την οποία περηφανευθήκατε ενώπιον του πρωθυπουργού.

Ενώ μέχρι τώρα ζητάγαμε να γίνει εκ νέου δημοτικό συμβούλιο, ώστε να συζητηθεί και να τεθεί σε ψηφοφορία η θέση της δομής, πλέον θεωρούμε ότι αυτό δεν έχει νόημα.

Γιατί η απόφαση που κομίσατε «μετά βαιων και κλάδων» στο πρωθυπουργικό γραφείο είναι ηθικά, πολιτικά και θεσμικά, απαράδεκτη, παράτυπη και παράνομη.

Ο Λεσβιακός λαός αποφάσισε.

Και εσείς έχετε αποφασίσει ότι δεν τον εκπροσωπείτε.

 

Κουνέλλης Κωνσταντίνος Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και εντεταλμένος Λουτροπόλεως Θερμής.

Κόμβος Ευστράτιος δημοτικός σύμβουλος

Καρασάββας Νικόλαος περιφερειακός Σύμβουλος

Τσιβγούλης Χρήστος Πρόεδρος Κοινότητας Κώμης

Κόμλος Αντώνιος Πρόεδρος Κοινότητας Νέων Κυδωνιών

Αλμπανέλλης Φραγκούλης Πρόεδρος Κοινότητας Πύργων Θερμής

Αντωνίου Μιλτιάδης Πρόεδρος Κοινότητας Πηγής

Κατζανός Παναγιώτης Πρόεδρος Κοινότητας Μιστεγνών

Σγουρέλλης Δημήτριος Πρόεδρος Κοινότητας Λουτροπόλεως Θερμής

 

Επιτροπή Αγώνα Λεσβου

Μοιράσου το άρθρο!