Πολιτική

31/03/2023 - 15:00

Το "Ποντίκι" και ο "Έκπτωτος" στο Δήμο Δυτικής Λέσβου (απολαύστε)

Η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Απόστολου Αλατζά στο Δήμο Δυτικής Λέσβου προκάλεσε αναστάτωση...

Η πρώτη ανεπίσημη αντίδραση ήρθε από τον νυν Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο.

Ο κ. Βέρρος με το γνωστό του χιούμορ έγραψε στην προσωπική του σελίδα:

 

"Μια εξαιρετική παλιά ταινία είδα χτες. Το λεπτό χιούμορ του Πήτερ Σέλερς πάντα σε κάνει να γελάς. Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα, εν όψει Σ/Κ. Είναι και επίκαιρη. Ο τίτλος της :Το ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ. Καλημέρα σας"

δ

Λίγο μετά με ανάρτηση του κ. Βέρρου,  ο κ. Αλάτζας απάντησε.....

Η ανάρτηση του Απόστολου Αλατζά:

Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ

Μιας και αρχίσαμε με ταινίες ας προτείνω και εγώ μια εξαιρετική για όσους αναζητούν πολιτική διαπλοκή.

Η υπόθεση: Σε μία παραθαλάσσια πόλη της Ισπανίας, μια ομάδα φίλων, μέλη του κυβερνώντος πολιτικού κόμματος της χώρας, περνούν τον χρόνο τους σε εντυπωσιακά γιοτ και ακριβά εστιατόρια. Πίσω από την επιφανειακή βιτρίνα, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα: η καθημερινότητά τους περιλαμβάνει ξέπλυμα χρήματος, ύποπτες συναλλαγές, περίεργα πάρε-δώσε και ειδικές «χάρες» προς επιχειρηματίες. Ο Μανουέλ, τοπικός γραμματέας του κόμματος, ο οποίος έχει αρκετή επιρροή κι είναι ένα απο τα φαβορί για να αναλάβει την θέση του Προέδρου στην περιοχή, βλέπει την τέλεια ζωή του να απειλείται μετά από την αποκάλυψη ενός μεγάλου σκανδάλου, που εμπλέκει τον ίδιο και τον φίλο του, Πάκο. Ο Μανουέλ προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, καθώς τα μίντια αρχίζουν να αποκαλύπτουν το σκάνδαλο σε όλη του την κλίμακα. Είναι, όμως, πεπεισμένος ότι η καταιγίδα θα περάσει κι ότι το κόμμα θα φέρει τα πράγματα στη θέση τους, όπως έκανε πάντα όταν είχε μπλεξίματα κάποιο από τα μέλη του. Όμως, αυτή τη φορά το κόμμα του γυρνά την πλάτη και μόνο ο Πάκο βγαίνει αλώβητος.

ψ

---------

Αν σκεφτούμε ότι ακόμη απέχουμε πάνω 6 μήνες για να φθάσουμε στην ημέρα που θα πάμε στην κάλπη για Δήμο και Περιφέρεια.... μέχρι τότε θα δούμε ΠΟΛΛΕΣ ταινίες! Ελπίζουμε να μην έχουν ακατάλληλο περιεχόμενο! 

Μοιράσου το άρθρο!