Πολιτική

01/06/2023 - 12:43

Πρόεδρος Κοινότητας Ιππείου: Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς στο Ίππειος

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΙΠΠΕΙΟΥ»

 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υπέγραψε σήμερα με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, την σύμβαση του έργου  «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΙΠΠΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ», προϋπολογισμού 250.000,01€, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Ιππείου Προκόπη Καρτάλη.

 

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Όταν τον Αύγουστο του 2021 επισκέφτηκα το Ίππειος, το μόνο αίτημα που μου έθεσαν ο Πρόεδρος και οι κάτοικοι ήταν η ανακατασκευή του γηπέδου το οποίο δεν είναι λειτουργικό εδώ και αρκετά χρόνια όπως μου είπαν. Δεσμεύτηκα πως το αίτημα τους θα υλοποιηθεί και σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, η δέσμευση αυτή γίνεται πράξη.  Το Ίππειος και η ευρύτερη περιοχή είναι «ποδοσφαιρομάνα» και το λιγπότερο που δικαιούται είναι ένα σύγχρονο γήπεδο».

ss

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ιππείου δήλωσε:

« Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς στο Ίππειος καθώς ξεκινά να υλοποιείται ένα έργο που είναι ζωτικής σημασίας για όλη την περιοχή και θα δώσει ζωή και χαρά στην αθλούσα νεολαία μας.  Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και  εκ μέρους όλων των κατοίκων τον Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη για την τήρηση της υπόσχεσης του και την συνολική στήριξη του στην Κοινότητα μας».

 

 

Μοιράσου το άρθρο!