Πολιτική

01/06/2020 - 19:09

Πρόεδρος Μήθυμνας για Ν. Χήρα: ξοδεύει ενέργεια ασκώντας λαϊκιστική κριτική

Απάντηση στο δελτίο τύπου του επικεφαλής της παράταξης ΞΕΚΙΝΑΜΕ κυρίου Χήρα Νικόλαου.

 

Δεν με εκπλήσσει η επίθεση που ασκείται στον πρόσωπό μου την έχω συνηθίσει . Οι συνδημότες μου γνωρίζουν καλά ποιος είμαι και ποιον ήθελαν στον τόπο και για αυτό αποφάσισαν, πριν ένα χρόνο ακριβώς και με εξέλεξαν για άλλη μια φορά Πρόεδρο της Κοινότητας Μήθυμνα για την επόμενη τετραετία.


Στα προνόμια του Προέδρου, που δίνει ο Νόμος, ανήκει και το δικαίωμα να συγκαλεί, όποτε κρίνει ότι χρειάζεται, λαϊκή συνέλευση δημοτών χωρίς να ζητά άδεια από κανέναν εξωγενή παράγοντα. Η συνέλευση που συγκάλεσα, μετά από απόφαση του Τ.Σ. Μήθυμνας, ήταν συνέλευση ενημέρωσης , κατά κύριο λόγο, για όσα σέρνονται στα καφενεία,για τον χώρο καραντίνας στα “Μεγάλα Θέρμα” συμμεριζόμενος τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συνδημοτών μου . Για την ενημέρωση αυτή κλήθηκαν οι αρμόδιοι που διαχειρίζονται το μεταναστευτικό για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου: ο Γενικός Περιφερειακός Δ/ντής της αστυνομίας κ. Ντουρουντούς Ελευθέριος, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχης Βέρρος και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης Κωνσταντίνος τον οποίον εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης κ. Κουρσουμπάς Δημήτριος, εξάλλου φαίνεται και από την πρόσκληση που έχει αναρτήθει.


Είναι κρίμα η αξιωματική αντιπολίτευση , χωρίς να καταθέτει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό για όλα τα άλλα ζητήματα της κοινότητας Μήθυμνας, να ξοδεύει όλη της την ενέργεια ασκώντας, συνεχώς, ανερμάτιστη και λαϊκιστική κριτική πάνω σε αυτό το θέμα .

Είναι αξιοσημείωτο ότι η παράταξη σας έχει εκπρόσωπο στο Τοπικό Συμβούλιο.


Τουλάχιστον στον εαυτό σας θα έπρεπε να λέτε την αλήθεια.


Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρετε στο Δελτίο Τύπου της παράταξής σας το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι όποιος έχει συμμετάσχει σε πολλές φιέστες καραγκιόζη είναι λογικό να βλέπει παντού θέατρα σκιών.

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μήθυμνας

Ανδριώτης Αθανάσιος

Μοιράσου το άρθρο!