Πολιτική

11/09/2012 - 15:57

Πρόγραμμα επίσκεψης της Γ.Γ της Α.Δ.Α στη Λέσβο

Πρόγραμμα επίσκεψης της Γ.Γ της Α.Δ.Α στη Λέσβο

Η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Λέσβο αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και μεθαύριο Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου .

Αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η κα Καλογήρου θα συναντηθεί με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ.κ.Ιάκωβο στη Μητρόπολη στις 10:30, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου κ.Θρασύβουλο Καλογρίδη και τα μέλη αυτού  στις 13:30 στο Επιμελητήριο, με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Περιφερειακού Τμήματος Βορείου Αιγαίου κ.Παναγιώτη Πιττό και τα μέλη του Τ.Ε.  στα γραφεία της Α.Δ.Α στις 17:00, εκπροσώπους του Συνδέσμου Ποτοποιών στις 20:00 στα γραφεία της Α.Δ.Α, καθώς και με την τοπική ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας.  Η κ.Καλογήρου θα πραγματοποιήσει επίσης σύσκεψη με τους προϊσταμένους διευθύνσεων και τμημάτων των υπηρεσιών της Α.Δ.Α στο Βόρειο Αιγαίο.
Μεθαύριο Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, η  κα Καλογήρου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες της Α.Δ.Α, ενώ ζήτησε και θα συναντηθεί με το Σύλλογο Εργαζομένων της Α.Δ.Α. Επίσης θα έχει συνάντηση με τους δημοσιογράφους των τοπικών Μ.Μ.Ε στις 12:00 στα γραφεία της Α.Δ.Α.

Μοιράσου το άρθρο!