Πολιτική

02/12/2013 - 07:30

Πρόσκληση της Περιφέρειας σε 6 εταιρείες για το γήπεδο Μυτιλήνης

Πρόσκληση

Περιορισµένου αριθµού εργοληπτικών επιχειρήσεων για την ανάθεση κατασκευής του έργου: «∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑ∆ΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ», », προϋπολογισµού 1.550.000,00€ (µε τον Φ.Π.Α.)

Η Οικονοµική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Προσκαλεί τις παρακάτω Εργοληπτικές Επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν την απαιτούµενη τεχνογνωσία και τη δυνατότητα εκτέλεσης του έργου κατά τον πλέον αξιόπιστο τρόπο µέσα στα τεχνοοικονοµικά χρονικά και λοιπά δεδοµένα του έργου και οι οποίες διαθέτουν τα απαιτούµενα πτυχία βάσει της διακήρυξης του έργου του θέµατος:

α) «ΠΡΑΞΙΣ ΑΤΕ» Λεσβώνακτος 12 Μυτιλήνη

β) «ΤΕΧΝΗ Α.Ε.» Θουκιδίδου 12 Μυτιλήνη..

γ) «ΤΕΧΝΗΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» Καρά Τεπέ Μυτιλήνη

δ) «∆ΟΜΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» Πιττακού 21 Μυτιλήνη

ε) «ΑΚΛΙΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» Ίωνος ∆ραγούµη 46 Αθήνα

στ) «ΑΛΣΤΕ ΕΠΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Σαρανταπήχου 55 Αθήνα,

να καταθέσουν την προσφορά τους σύµφωνα µε τη διακήρυξη του έργου, την 10 ∆εκεµβρίου 2013 ηµέρα Τρίτη και ώρα 10,00π.µ. στη ∆/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου της Περιφέρειας Β. Αιγαίου.

Τα έντυπα οικονοµικής προσφοράς (Τιµολόγιο Προσφοράς και Προϋπολογισµός Προσφοράς), που θα συµπληρωθούν από τους διαγωνιζόµενους και τα τεύχη δηµοπράτησης που αναφέρονται στο άρθρο 5 (παρ. 2) της ∆ιακήρυξης µε στοιχεία 2, 4, 5, 6, 7 και 8, καθώς και τα τεύχη και σχέδια της εγκεκριµένης µελέτης του έργου, διατίθενται από τη ∆/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λέσβου, οδός Π. Βοστάνη 2.

Την αναπαραγωγή των ανωτέρω θα αναλάβουν οι ενδιαφερόµενοι µε δική τους δαπάνη και επιµέλεια. Πληροφορίες κ. Γ. Ρόδου, τηλ.22513 53845 και κ. Μ. Τσακίρη, τηλ.22513 53844. Τα στοιχεία αυτά χορηγούνται στους ενδιαφερόµενους από την ∆.Τ.Ε. Π.Ε. Λέσβου µέχρι και την προηγούµενη του διαγωνισµού.

Τα έντυπα Οικονοµικής Προσφοράς (Τιµολόγιο Προσφοράς και Προϋπολογισµός Προσφοράς), σφραγισµένο, θα παραλαµβάνεται µόνο από την έδρα της Υπηρεσίας (∆.Τ.Ε.Π.Ε. Λέσβου).

Ο Πρόεδρος της Οικονοµικής Επιτροπής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Αθανάσιος Γιακαλής

Μοιράσου το άρθρο!