Πολιτική

18/10/2019 - 13:17

Προσλήψεις και μεταφορά προσωπικού στη συνάντηση Τ. Βέρρου με το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Λέβσου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΛΕΣΒΟΥ

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής του νεοσύστατου Δήμου Δυτικής Λέσβου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου κ. Βέρρο Ταξιάρχη. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Πάππος Κωνσταντίνος.

   Στην συνάντηση τέθηκαν θέματα για την οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Δυτικής Λέσβου, με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν προβλήματα που έχουν προκύψει μετά την ίδρυση του νέου Δήμου της Δυτικής Λέσβου όπως η μεταφορά του προσωπικού στην έδρα του νέου Δήμου από την Ερεσό – Άντισσα, Μόλυβο – Πέτρα και άλλες Δημοτικές Ενότητες. Ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την άμεση διευθέτηση του θέματος αυτού. Θέσαμε τέλος το θέμα άμεσης πρόσληψης προσωπικού και αποφασίσαμε από κοινού με την Δημοτική Αρχή να διεκδικήσουμε αυτές από το Υπουργείο Εσωτερικών.

   Η συνάντηση κινήθηκε σε θετικό κλίμα και ευελπιστούμε στην καλή συνεργασία με την νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο!