Πολιτική

13/01/2011 - 21:48

To πρώτο "φάουλ" του Περιφερειάρχη Νάσου Γιακαλή !!!!

Δυστυχώς σήμερα διαπιστώσαμε το πρώτο "φάουλ" που υπέπεσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Θεμ. Παπαθεοφάνους, αφού βλέπουμε να φεύγουν πολύ σημαντικά έγγραφα από την Περιφέρεια χωρίς καν να έχουν αριθμό πρωτοκόλλου!
Και όχι μόνο αυτό αλλά έχουν γίνει και σημαντικά λάθη στην αναφορά των ειδικοτήτων διοικητικών υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου (πρώην Νομαρχίας Σάμου).
Το πιο ΣΟΒΑΡΟ όμως απ' όλα κ. Γιακαλή είναι πως κατά την τοποθέτηση υπαλλήλου στη Σάμο σε θέση Προϊσταμένου Διεύθυνσης δεν έχετε λάβει υπ' όψιν σας το γεγονός ότι αυτή η υπάλληλος εξετάζεται από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή
1. μετά από δημοσιεύματα  και αιτήσεις και
2ον μετά από αίτημα της Υπουργού Περιβάλλοντος κας Μπιρμπίλη (στον κ.Ρακιτζή επίσης) και σε άλλους φορείς για εξέταση καταγγελιών κατά της υπαλλήλου για παράνομη οικοδομή που χτίζει στη Σάμο!!!
Και το σημαντικότερο απ΄όλα αυτά το γεγονός που δεν εξετάσατε και έχει πάνω απ' όλα για μας ΗΘΙΚΗ σημασία (πέραν της νομιμότητας της απόφασης) είναι πως η υπάλληλος αυτή ειναι ΞΑΔΕΛΦΗ του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλή!!!!!!!!!!!
Για να τα πάρουμε κ. Γιακαλή τα πράγματα με την σειρά να σας αναφέρουμε λοιπόν πως το σημερινό μας θέμα  που απασχολεί την εφημερίδα μας, είναι για το γεγονός ότι  πρόκειται για ένα έγγραφο ΑΠΟΦΑΣΗ σας (10 Ιανουαρίου 2011) όπου έχετε υπογράψει την τοποθέτηση 6 Αναπληρωτών Προϊσταμένων στιςΔιευθύνσεις της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου με πρώτο σημαντικό λάθος (θα δείτε και στην φωτογραφία) ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει Αριθμός Πρωτοκόλλου στην απόφασή σας!!!
Ένα άλλο σημαντικό λάθος είναι πως αναφέρετε την κα. Κυριακού Πάτρα ωςΠροϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ως ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ενώ όπως ξέρουμε είναι ΧΗΜΙΚΟΣ/ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ...!!!
Αναφέρετε την κα Κενδεάνου - Κονδύλη Κάρμεν ως Διευθύντρια της Δημόσιας Υγείας ως ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ενώ ξέρουμε ότι είναιΠΕ ΙΑΤΡΟΣ....!
Για την κα Κυριακού να σας πούμε πως εκτός ότι υπάρχει θεμα ηθικής (και αναφέρατε πολλά γι' αυτό απ' ότι θυμόμαστε προεκλογικά) αφού είναι ΞΑΔΕΛΦΗτου Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεμ. Παπαθεοφάνους, όπως σας αναφέρουμε και πιο πάνω υπάρχει θέμα διερεύνησης προσωπικής υπόθεσης, της ανωτέρου υπαλλήλου για παρανομίες που έχει κάνει για την οικία της που χτίζει στην περιοχή Γάγγου της Σάμου και ήδη υπηρεσίες σας διερευνούν (εκτός τουΕπιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης).
Eκτός αυτού βέβαια υπάρχει και αναφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμουπρος τον Εισαγγελέα αλλά και την Πολεοδομία για συνέχιση των εργασιών στην οικοδομή της παρόλο που είχε γίνει διακοπή από την Πολεοδομία Σάμου αυτών των εργασιών!
Και τέλος κ. Περιφερειάρχη και για να δούμε αν το "Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο" και ο"Καλλικράτης" που υπερασπιστήκατε με τόσο σθένος περί αξιοκρατίας και άλλων προεκλογικά ισχύει....σας ομολογούμε πως εξετάζουμε μέσα από δημοσιογραφική έρευνα που κάνουμε αν η κα Κυριακού "καπελώνει" άλλους συναδέλφους της και έχει τα προσόντα να προΐσταται Διεύθυνσης τηςΠεριφερειακής Ενότητας!
Η έρευνά μας τελειώνει σύντομα!
πηγή: ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ

Μοιράσου το άρθρο!