Πολιτική

30/12/2020 - 13:23

Ψώνισαν αλάτι οι Δήμοι της Λέσβου... έτοιμοι για χιόνια και για παγετό!

Από το Δήμο Δυτικής Λέσβου

Πανέτοιμος ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, ενόψει χειμώνα, προμηθεύτηκε σήμερα την απαραίτητη ποσότητα άλατος για την περίπτωση παγετού και για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων από τις οδούς. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ανδρέας Αξής ήταν παρών στη διαδικασία παραλαβής και έχει ήδη καταρτίσει το πρόγραμμα διανομής του άλατος στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου.

Παράλληλα ο Δήμος Δυτικής Λέσβου ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την προμήθεια σημαντικού αριθμού μασκών για την προστασία των εργαζομένων και των αιρετών και εμμέσως των πολιτών που εξυπηρετούνται από τις δημοτικές υπηρεσίες, από την πανδημία.  

 

Από το Δήμο Μυτιλήνης: 

 Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης οργάνωσε την προμήθεια και διανομή αλατιού, με φορτηγά αυτοκίνητα, στις Δημοτικές Ενότητες και στις Τοπικές Κοινότητες, για την αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση-παγετός) κατά την χειμερινή περίοδο 2021.

Με την ευκαιρία των ημερών, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης, με επίκεντρο πάντοτε την προστασία της ανθρώπινης ζωής, σας εύχεται

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!