Πολιτική

26/05/2014 - 21:42

Σ. Γαληνός : «Ζητάμε τη συμμετοχή και τη συνεργασία ολόκληρου του λεσβιακού λαού»

style="text-align: justify;"> 
Φίλες και φίλοι
 
Η εμπιστοσύνη που δείξατε στο συνδυασμό μας «Μόνο για τη Λέσβο» και στο πρόσωπό μου,  είναι η κορυφαία τιμή που μπορεί να επιφυλάξει ένας τόπος, μια κοινωνία, σε κάθε πολίτη.
Η ανάθεση της Εντολής Διοίκησης του Δήμου, είναι η ανάληψη μιας ευθύνης που σας ζητήσαμε ευθέως, κοιτώντας σας κατάματα, επειδή γνωρίζουμε ότι μπορούμε να ανεβάσουμε τη Λέσβο μας δυο σκαλιά πιο πάνω…
Σας  προτείναμε το πληρέστερο αυτοδιοικητικό πρόγραμμα, επιμείναμε αποκλειστικά σε αυτό, αποκλείοντας οποιαδήποτε κομματική παρέμβαση, επειδή πιστεύουμε ότι η Δημοτική Αυτοδιοίκηση, είναι πλέον μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για να γίνεται ευκαιρία συσσώρευσης κομματικού κέρδους ή πολιτικού οφέλους.
Με την ψήφο της Κυριακής, το πρόγραμμά μας εγκρίθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο. Την άμεση ψήφο των πολιτών.
 
Φίλες και φίλοι
 
Ζητήσαμε την συνεργασία όλων και μας την προσφέρατε με την ψήφο σας.
Τόσο όσοι μας ψηφίσατε, όσο και εσείς που διατηρήσατε τις επιφυλάξεις σας, θα είστε πλέον οι συνεργάτες μας! Μέσα από την καθημερινή δράση μας, μέσα από την συμμετοχή σας με προτάσεις, κρίσεις ή σχόλια, θα είστε ο πολύτιμος σύμμαχος στις προσπάθειές μας.  
Η συμμετοχή δεν είναι μόνο τυπικό δικαίωμα στη Δημοκρατία, είναι όρος επιβίωσης και επιτυχίας της.
Στη σημερινή πρωτόγνωρη συγκυρία, ζητάμε ευθέως, όπως πάντα, τη συμμετοχή όλων, σε μία προσπάθεια που, οι συγκυρίες το έφεραν, θα ορίσει το μέλλον του τόπου μας για πολλά χρόνια.
 
Ζητάμε την συνεργασία και την κριτική από όλους, τόσο μέσα από τα θεσμοθετημένα όργανα, όσο και μέσα από την συνήθη καθημερινότητα του καθενός. Πιστεύουμε, και το τονίζαμε πάντα πέρα από τις προεκλογικές εντάσεις, ότι όλοι το ίδιο αγαπάμε αυτόν τον τόπο, όλοι στο ίδιο καράβι ταξιδεύουμε.
 
Φίλες και φίλοι
 
Η ιστορία όλων μας είναι γνωστή. Εμείς θα συνεχίσουμε να την γράφουμε κατά πως το συνηθίζουμε μέχρι σήμερα. Μαζί σας, κάτω από το φως του ήλιου. 
Είμαστε ευγνώμονες για την κορυφαία τιμή.
Αναλαμβάνουμε την εντολή να στηρίξουμε τον Τόπο μας σε τούτες τις δύσκολες ώρες.
Ζητάμε  από όλους σας τη στήριξη και την κριτική αυτής της προσπάθειας, γιατί αυτός που έχει να κερδίσει είναι αποκλειστικά και μόνο η Λέσβος μας!
Για να γίνει το σήμερα πιο εύκολο για μας και να παραλάβουν τα παιδιά μας τον Τόπο που τους αξίζει…      
   
Σπύρος Γαληνός
 

Μοιράσου το άρθρο!