Πολιτική

07/10/2022 - 20:12

Σ. Νικολάου για την καθυστέρηση πληρωμής Ν. Αγροτών: ας μας ενημερώσουν πότε εστάλησαν οι καταστάσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Με αφορμή την αναμενόμενη πληρωμή του Προγράμματος Νέων Αγροτών, ο υπεύθυνος της Θεματικής Αγροτικού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λέσβου, Στρατής Νικολάου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Την ημέρα των εγκαινίων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου  ο Περιφερειάρχης, κ. Κώστας Μουτζούρης, μας διαβεβαίωσε προσωπικά ότι την ίδια ημέρα είχε υπογράψει τη σχετική απόφαση για την πληρωμή των δικαιούχων του Προγράμματος Νέων Αγροτών.

Μετά από δύο ημέρες ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου» ανέφερε ότι  ο κ. Περιφερειάρχης θα υπέγραφε την απόφαση την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου! Υπήρχε μάλιστα στο ρεπορτάζ και δήλωση του κ. Περιφερειάρχη ότι εντός αυτής της εβδομάδος οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν.

 

Επειδή σύμφωνα με την απόφαση που βγήκε στην ιστοσελίδα της Διαύγειας  η υπογραφή φαίνεται τελικά να μπήκε στις 5 Οκτωβρίου, επειδή η εβδομάδα που μας διαβεβαίωνε ο κ. Μουτζούρης ότι θα γίνει η πληρωμή έχει περάσει χωρίς αυτό να συμβεί, επειδή μέχρι χτες ο ΟΠΕΚΕΠΕ μας διαβεβαίωνε ότι οι καταστάσεις πληρωμής της Περιφέρειας Β. Αιγαίου δεν έχουν ακόμα αποσταλεί, μπορεί η Περιφέρεια να μας ενημερώσει πότε υπογράφτηκε η απόφαση, πότε εστάλησαν οι καταστάσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ και πότε θα  πληρωθούν οι δικαιούχοι;  

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Διαυγεια - Απόφαση Πληρωμής .pdf 206.11 KB

Μοιράσου το άρθρο!