Πολιτική

19/10/2011 - 08:28

Σάββατο 22 Οκτωβρίου: "Τζαφάρ" από το ΦΟΜ με ελεύθερη είσοδο

 Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Μυτιλήνης «Ο Θεόφιλος», στο πλαίσιο του εορτασμού των 35 χρόνων από την ίδρυσή του, θα προβάλει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 8.30μμ, τη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους «Τζαφάρ» σε σκηνοθεσία της Νάνσυ Σπετσιώτη και σενάριο της Κατερίνας Κουτσομύτη, μέλος της θεατρικής ομάδας του ΦΟΜ .

 Η ταινία που απέσπασε το Βραβείο για την καλύτερη ταινία από τον Όμοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας, αλλά και «Εύφημη Μνεία» από την κριτική επιτροπή του 34ου φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, ταξιδεύει αυτές τις μέρες στην Αθήνα (20-26 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Τραϊανόν), στο πλαίσιο του προγράμματος  «Το φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει».

Να θυμίσουμε ότι η διαδρομή του «Τζαφάρ» ξεκινάει από τη σπονδυλωτή παράσταση «Στιγμές» της Θεατρικής Ομάδας του ΦΟΜ  που δημιουργήθηκε από την κατάθεση και επεξεργασία πρωτοτύπων ιδεών των μελών της ομάδας, οι οποίες κάτω από τη σκηνοθεσία του Ανδρέα Σεφτελή εξελίχθηκαν σε θεατρικά δρώμενα και  παίχτηκαν με επιτυχία το 2009 και το 2010 στο Θέατρο του ΦΟΜ.  Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί επίσης και το πρωτότυπο θεατρικό δρώμενο από τα μέλη της θεατρικής ομάδας του ΦΟΜ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

 

Μοιράσου το άρθρο!