Πολιτική

10/02/2014 - 00:20

Το Σαββατοκύριακο του Δ. Βουνάτσου

style="text-align: justify;"> 
Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ευεργέτουλα, Προκόπη Γυμνάγο, παρακολούθησε τις εκδηλώσεις της «Γιορτής των Ζευγάδων», που οργάνωσε στον Ιερό Ναό του Αγίου Προκοπίου και στο ξωκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιππείου «Ο Άγιος Προκόπιος».
 
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, το πρωί, παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας της Φιλοτελικής Εταιρείας Λέσβου, μέλος της οποίας είναι ο κ. Βουνάτσος, όπου – για ακόμη μια φορά – επήνεσσε τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Βαΐτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη δράση τους, επισημαίνοντας ότι η Φιλοτελική Εταιρεία Λέσβου αποτελεί υπόδειγμα φιλοτελικού και κοινωνικού έργου, με πανελλήνια αλλά και διεθνή αναγνώριση. Εκτός από τον απολογισμό των δραστηριοτήτων της προηγούμενης χρονιάς και την παρουσίαση του προγράμματος για την τρέχουσα, η εκδήλωσε περιελάμβανε ομιλία του κ. Στρατή Αναγνώστου με θέμα: «Πρώτες Πτήσεις». Η ομιλία αφορούσε στις πρώτες πολιτικές αεροπορικές πτήσεις στην Ελλάδα (και ειδικότερα στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου), καθώς και την σχετική ταχυδρομική ιστορία. 
 
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Βουνάτσος, μαζί με τους Αντιδημάρχους, Γιάννη Βατό και Κώστα Αστυρακάκη, παρέστη σε ανάλογη εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης. Στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ιστορικού αυτού Συλλόγου, κ. Μαρίνο Ζαχαρίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόσκληση και τους συνεχάρη  για τις πολλές και σημαντικές επιτυχίες του Ν.Ο.Μ. Τέλος, ο Δήμαρχος απένειμε βραβεία σε διακριθέντες αθλητές όλων των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου σε κολύμβηση, υδατοσφαίριση και κωπηλασία, για το 2013.     
 

Μοιράσου το άρθρο!