Πολιτική

26/09/2022 - 16:31

Σε Βρίσα και Βατερά απογοήτευση για Βέρρο....

Μια πολύ αναλυτική συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος κ. Βέρρος στο emprosnet.gr την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Μίλησε για τα έργα της θητείας του που είχαν στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών σε όλους τους οικισμούς.

Πάντως Δήμαρχε στη Βρίσα και στα Βατερά το μόνο που “μπιζιρίσατε” να κάνετε ήταν να επισκευάσετε το γεφύρι. Παιδική χαρά δεν είδαμε, γήπεδο όχι μόνο δεν είδαμε αλλά και σε ένα υποτυπώδες που δημιούργησε η ιδιωτική πρωτοβουλία πριν μερικά χρόνια τα χόρτα αναγκάστηκαν να τα κόψουν ιδιώτες. Αλφατόστρωση δρόμου ούτε στον ύπνο μας. Κάτι “παρτσαλίκια” τσιμεντοστρώσεις.

Αλλά το πιο σημαντικό στη πολύπαθη Βρίσα που λαχταράμε πως και πως να τη δούμε ξανά με ζωή δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε ούτε μια μελέτη για δημοτικό κτίριο (!), η υπόθεση του σχολείου αφού είχε εγκαταλειφθεί για μεγάλο διάστημα βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα.Το κτίριο στο οποίο στεγάζονταν η συλλογή φυσικής ιστορίας βρίσκεται στο περίμενε για το τί μέλλει γενέσθαι.

Δεν είδαμε να ασκείτε πίεση στις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε με τις κατάλληλες ενέργειες να αρθεί η επικινδυνότητα του χωριού. Αλήθεια η τελευταία εξάμηνη παράταση της κατάστασης καραντίνας του χωριού έχει λήξει. Τώρα τι ισχύει; έχει παραταθεί η ισχύς της ή έχει λήξει;

Δήμαρχε ελπίζαμε πολλά με την εκλογή σας. Δεν ξεχνάμε το αμίμητο που είπατε λίγο πριν αναλάβετε τα καθήκοντά σας τον Αύγουστο του 2019 στα Βατερά: όσα δεν έγιναν σε δυο χρόνια θα γίνουν σε δυο μήνες και αποδείχτηκε ότι όσα δεν έγιναν σε δυο χρόνια δεν πρόκειται να γίνουν ούτε σε τέσσερα ακόμα! Κρίμα!

 

Από την τοπική ιστοσελίδα vatera.gr 

Μοιράσου το άρθρο!