Πολιτική

28/03/2011 - 15:41

Σε Μήθυμνα και Καλλονή ο Δημήτρης Βουνάτσος

 

Χθες Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 το βράδυ ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φ. Βουνάτσος παρέστη σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο ιστορικός Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Μήθυμνας «Η ΑΓΑΠΗ», ( ο οποίος ιδρύθηκε το 1922 για την προστασία των προσφύγων της Μικρασιατικής Καταστροφής με σημαντική δράση σε έργα ευποιίας και αλληλεγγύης μέχρι σήμερα), αφιερωμένη στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον ποιητή Βαλαωρίτη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Μήθυμνας επί παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μήθυμνας, του Αντιδημάρχου Μήθυμνας Ελευθέριου Βογιατζή, συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας, λοιπών αρχών και πλήθους κόσμου. Εντυπωσιακή υπήρξε η συμμετοχή μαθητών του Γυμνασίου και της γυναικείας χορωδίας της Μήθυμνας. Ο Δήμαρχος Λέσβου συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες για την άρτια οργάνωση και το πατριωτικό περιεχόμενο της εν λόγω εκδήλωσης.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 ο κ. Βουνάτσος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής & Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Βατό, Καθαριότητας Ηλία Κουνιαρέλλη, Αγίας Παρασκευής-Μανταμάδου Γιώργο Κυριαζή, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Σωτήρη Μαρινάτο προήδρευσε σε σύσκεψη στο τέως Δημαρχείο Καλλονής στην οποία έλαβαν μέρος ο Αντιδήμαρχος Καλλονής Ευάγγελος Γιαβάσης, ο Προϊστάμενος των Υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Καλλονής, οι τέως Δήμαρχοι Καλλονής,Α. Ελευθερίου, Γ. Κυρατζής και Δ. Φαναραδέλλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευστράτιος Κυρατζής και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλλονής Αθανάσιος Ελευθερίου, για το πρόβλημα του Βιολογικού Καθαρισμού του Λεκανοπεδίου Καλλονής, η οποία κατέληξε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα προς εφαρμογή τους.

Στη συνέχεια, επακολούθησε δεύτερη σύσκεψη με συμμετοχή των Προέδρων και μελών των Τοπικών Συμβουλίων της Δημοτικής Ενότητας Καλλονής, δηλαδή Αρίσβης, Δαφίων, Κεραμίου, Καλλονής, Παρακοίλων, Άγρας, Ανεμώτιας, Σκαλοχωρίου και Φίλιας, προς τους οποίους έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο και τους Θεματικούς Αντιδημάρχους για τα γενικότερα προβλήματα της αυτοδιοίκησης του Δήμου Λέσβου. Επακολούθησε συζήτηση για τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές αυτές Κοινότητες για τα οποία ο Δήμαρχος έδωσε οδηγίες προς αντιμετώπισή τους από τους αρμόδιους πολιτικούς και διοικητικούς Προϊσταμένους της Δημοτικής Αρχής του ενιαίου Δήμου Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο!