Πολιτική

23/05/2019 - 12:28

Σε Πέτρα και Μόλυβο ο Στρατής Ζαφείρης - Παρασκευή στην Αγία Παρασκευή με γλέντι!

Στις αναγκαίες υποδομές, στον πρωτογενή τομέα, αλλά και στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής των Δημοτικών Ενοτήτων Πέτρας και Μήθυμνας, επικεντρώθηκε χθες η συζήτηση κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του υποψήφιου Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Στρατή Ζαφείρη, σε Πέτρα, Στύψη, Μόλυβο και Βαφειό.

Το πρωί στην Πέτρα, ο κ. Ζαφείρης και υποψήφιοι του συνδυασμού επισκέφτηκαν διαδοχικά τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών, τα γραφεία του Δήμου, το ΚΕΠ και τα ΕΛΤΑ, το πρατήριο και το παραληπτήριο γάλακτος του Συνεταιρισμού, αλλά και καταστήματα της παραλιακής οδού και της αγοράς της Πέτρας, όπου συζήτησαν με κατοίκους, υπαλλήλους και ντόπιους ποτοποιούς. Αμέσως μετά επισκέφτηκαν τις αποθήκες ζωοτροφών του Συνεταιρισμού Στύψης, όπου παρακολούθησαν τη διαδικασίας ενσάκισης ζωωτροφών, και το παραληπτήριο γάλακτος.

Το απόγευμα σε Μόλυβο και Βαφειό, ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι υποψήφιοι, ως επί το πλείστον, επισκέφτηκαν καταστήματα και συζήτησαν με επαγγελματίες της περιοχής, για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Σήμερα Πέμπτη το απόγευμα, ο κ. Ζαφείρης μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Συνεργασία ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ», θα επισκεφτούν την Άντισσα, ολοκληρώνοντας ακόμη έναν κύκλο περιοδειών, λίγο πριν την κάλπη των δημοτικών εκλογών, στα χωριά του νεοσύστατου δήμου Δυτικής Λέσβου.

Η κεντρική και τελευταία συγκέντρωση, θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ, στις 8.30’, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Μετά την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Στρατή Ζαφείρη και την παρουσίαση του συνόλου των 48 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, θα ακολουθήσει ανοιχτό γλέντι, το οποίο διοργανώνει ο συνδυασμός, με την ευκαιρία της λήξης της προεκλογικής περιόδου, απευθύνοντας πρόσκληση σ’ όποιον δημότη επιθυμεί να δώσει το παρών. 

 

Μοιράσου το άρθρο!