Πολιτική

22/04/2021 - 19:00

Σεισμός Σάμου – η επόμενη μέρα. Εκδήλωση από την Συμπαράταξη Πολιτών

Σεισμός Σάμου – η επόμενη μέρα

 

Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που συνδέονται με το σεισμό της Σάμου και ιδιαίτερα για την επόμενη μέρα τόσο σε ότι αφορά στην ανακούφιση των πληγέντων συμπατριωτών μας (ιδιωτών και επιχειρήσεων) όσο και τον σχεδιασμό της ανασυγκρότησης του νησιού. 

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης έχει οριστεί η « Συγκρότηση γνωμοδοτικής Επιτροπής Παρακολούθησης πορείας Ανασυγκρότησης Σάμου  μετά τον σεισμό» όπως έχει αποφασιστεί σε προηγούμενη συνεδρίαση του οργάνου και ο ορισμός των μελών της ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για την υλοποίηση όσων απαιτούνται.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ οργανώνει τη Πέμπτη 22/4 στις 7μμ εκδήλωση με θέμα "Σάμος: σεισμός η επόμενη μέρα" με ομιλητές τους κκ. Στ.Μπένο, Ν.Μπελαβίλα και Β.Τεντόμα και συντονιστή τον Γ.Σπιλάνη. Εχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι κκ. Χρ. Στεφανάδης και Α. Μιχαηλίδης, η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, η Περιφερειακή Αρχή, οι Δήμαρχοι κκ. Γ. Στάντζος και Α. Λυμπέρης και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων που έχουν πληγεί περισσότερο,  εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, του ΤΕΕ και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σάμου. 

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τη σελίδα της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στο facebook.

Μοιράσου το άρθρο!