Πολιτική

10/01/2015 - 19:15

Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία για το γραφείο του ΟΓΑ στη Μυτιλήνη.... Κάποιος να τους μαζέψει !!!!

style="text-align: justify;">Από το Γραφείο Τύπου του Χ. Αθανασίου:
 
Στα χωριά της Γέρας περιόδευσε χθες το απόγευμα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στη Λέσβο Χαράλαμπος Αθανασίου.
Η επίσκεψη του Υπουργού στη μεγαλύτερη χωροταξικά περιοχή του Δήμου Λέσβου ξεκίνησε από το Πέραμα, στη συνέχεια στον Παππάδο, τον Πλακάδο, τον Παλαιόκηπο, το Μεσαγρό και ολοκληρώθηκε στον Σκόπελο.
Ο κ. Αθανασίου συναντήθηκε με περιοίκους, καταστηματάρχες, ανθρώπους της εργατιάς και του μεροκάματου, καθώς και πλήθος αγροτών οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα των κλάδων τους και της καθημερινότητάς τους.
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης τους άκουσε προσεκτικά, και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των εργαζομένων στον πρωτογενή τομέα, αγροτών, αλιέων, κτηνοτρόφων και άλλων και τόνισε ότι θα κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του για να στηρίξει τον πολύπαθο αγροτικό κλάδο, αφού οι άνθρωποι της παραγωγής είναι αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο σε σχέση με άλλους κλάδους και πως πρώτιστη προτεραιότητα του ίδιου αλλά και του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, είναι η άμεση αποκατάσταση των αδικιών που προκλήθηκαν από την σκληρή Οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι τομείς που έχουν πληγεί πολύ σκληρά από την οικονομική κρίση, είναι ασφαλώς οι αγρότες, οι αλιείς, οι κτηνοτρόφοι, οι άνθρωποι γενικότερα του μεροκάματου οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες. 
Είναι βέβαιο ότι κανένας δεν επιθυμούσε αυτή την εξέλιξη και ήδη στο πλάνο της κυβέρνησης είναι να αρθούν κατά το δυνατό οι όποιες αδικίες έχουν δημιουργηθεί συνεπεία της κρίσης. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω επισκεφθεί ήδη πολλές φορές την περιοχή της Γέρας στην οποία ζουν άνθρωποι της πρωτογενούς παραγωγής. 
Επιπλέον είναι πολύ σημαντική και η λειτουργεία του γραφείου του ΟΓΑ το οποίο καλείται να δώσει λύσεις και ταχύτητα σε όλα τα θέματα που αφορούν τους αγρότες μας. Η ίδρυση του γραφείου αυτού, το οποίο θα εξυπηρετεί πλήρως τους ασφαλισμένους, αποφασίστηκε το Μάιο του 2014 και η σχετική απόφαση του ΟΓΑ εκδόθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2014. 
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την υποδοχή σας στην πανέμορφη Γέρα και σας υπόσχομαι πως από όποιο μετερίζι και αν δίνω τη μάχη μου, θα είμαι δίπλα σας».

 

 
 
Δείτε εδώ τη δήλωση του Παύλου Βογιατζή πριν μερικές μέρες για την ίδρυση του γραφείου ΟΓΑ στη Μυτιλήνη.
 
Τελικά η Νέα Δημοκρατία αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της Λέσβου... έχει την πολυτέλεια να μαλώνει για το ποιος ίδρυσε το γραφείο του ΟΓΑ στη Μυτιλήνη.
 
Δεν είδαμε να μαλώνουν οι κύριοι Αθανασίου και Βογιατζής για το ποιος "έκαψε" τις δύο γυναίκες στη Λέσβο  στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν; 
 

Μοιράσου το άρθρο!