Πολιτική

17/02/2014 - 16:06

Σ.Γεωργούλας: έχουμε χορτάσει από έμπειρους - Περιοδείες σε Μυτιλήνη και Μανταμάδο

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ο Άλλος Δρόμος» πανεπιστημιακός Στράτος Γεωργούλας μαζί με στελέχη της κίνησης επισκέφτηκαν το πρωί του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου την Λαγκάδα καθώς και τα καταστήματα της οδού Αερ. Γιαναρέλλη. Το απόγευμα της ίδια ημέρας περιόδευσαν στον Μανταμάδο. Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014  επισκέφτηκαν τα χωριά Κλειού, Κάπη και Πελόπη.

Ο κ. Γεωργούλας στη συνομιλία που είχε με κατοίκους των παραπάνω περιοχών τόνισε «Η δημοτική κίνηση Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ είναι κίνηση Αντιμνημονιακή και Αντικαλλικρατική όχι μόνο διακηρυκτικά αλλά και ουσιαστικά. Γιατί σεβασμός στον Καλλικράτη σημαίνει υποταγή και αποδοχή του Μνημονίου και της Τρόικας στο δήμο μας. Ο αγώνας μας είναι αγώνας για την επιβίωση της Αυτοδιοίκησης για την επιβίωση της Λέσβου.»

Σε διαλογική συζήτηση που ακολούθησε με τους κατοίκους των χωριών στα καφενεία ο κ. Γεωργούλας επεσήμανε πως «Αυτοί που κέρδιζαν μέχρι τώρα από τον κόπο του απλού λαού και σε τοπικό επίπεδο εδώ στη Λέσβο, οι οποίοι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα και απλώς θέλουν να αναπαράγουν τα ίδια πρόσωπα που γνωρίζατε μέχρι τώρα, με διαφορετικά ρούχα, τα ρούχα του αντιμνημονιακού, του ανεξάρτητου του ¨έμπειρου αυτοδιοικητικού¨, «Από τέτοιους έμπειρους, που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, έχουμε όλοι χορτάσει», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το άρθρο!