Πολιτική

25/11/2011 - 22:38

Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, σχετικά με την συνέντευξη τύπου του κ. Σηφουνάκη

Ο κ. Σηφουνάκης στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, απευθύνθηκε στους πολίτες της Λέσβου και ειδικότερα σε όσους είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να τους ξηγήσει (για ακόμα μια φορά), γιατί, αυτός και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, τους εξαπάτησαν (για ακόμα μια φορά).

Ο κ. Σηφουνάκης, ο οποίος, όλο το διάστημα από την εξαγγελία του «δημοψηφίσματος» από τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, μέχρι και την συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου, ήταν εξαφανισμένος, περιμένοντας προφανώς να δει που θα γύρει η πλάστιγγα, αντί να δίνει συνεντεύξεις τύπου, να πάει στους χωριά και τους καφενέδες του νησιού και:  

  • Να «εξηγήσει» στους χιλιάδες δημοκρατικούς πολίτες της Λέσβου, τους λόγους, που, ενώ αυτοί ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογέςτον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ, σήμερα τον βλέπουν αγκαλιά, στην ίδια κυβέρνηση, με τα μπουμπούκια της ακροδεξιάς, με τους Γεωργιάδηδες και τους Βορίδηδες!
  • Να «εξηγήσει», σε όσους ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ΠΑΣΟΚ, σε όσους τίμιους πολίτες τον εμπιστεύτηκαν, για ποιό λόγο, αυτοί, είναι τώρα υποχρεωμένοι, να ανέχονται τον ακροδεξιό Γεωργιάδη, να φωτογραφίζεται κάτω από το πορτρέτο του Α. Παπανδρέου, μέσα στο ιστορικό κτήριο του (πάλαι ποτέ) Υπουργείου Αιγαίου.
  • Να «εξηγήσει» στους συνταξιούχους, για ποιό λόγο, αυτός και η κυβέρνηση του, τους κόβουν την σύνταξη, στους  υπαλλήλους, για ποιό λόγο, τους στέλνουν στην εφεδρεία και στην απόλυση, στους μικρομαγαζάτορες, για ποιό λόγο τους κλείνουν τα μαγαζιά, στους εργαζόμενους, για ποιό λόγο τους κόβουν τον μισθό και στους ανέργους, για ποιό λόγο δεν θα βρουν δουλειά!

Να εξηγήσει, δηλαδή στους φτωχούς πολίτες της Λέσβου, ότι, στον «πόλεμο» που λέει ότι γίνεται, αυτός και η κυβέρνηση των τραπεζιτών, στην οποία συμμετέχει, είναι με την πλευρά των πλουσίων!

Μοιράσου το άρθρο!