Πολιτική

10/04/2021 - 17:08

Σπασμένα κεραμίδια και παράθυρα.... Στο Μανταμάδο, ο πολιτισμός στα καλύτερά του...

Η χρόνια εγκατάλειψη από την τωρινή τοπική και δημοτική αρχή αλλά και αυτές των προηγούμενων χρόνων έχουν φέρει σε άθλια κατάσταση ένα από τα σημαντικότερα κτήρια του χωριού μας, αυτό του πολυκέντρου.

 Ένας χώρος που από την μετατροπή του από κοινοτικό ελαιοτριβείο σε πολύκεντρο, αποτελεί το σημαντικότερο πολιτιστικό σημείο του χωριού μας. Με την πραγματοποίηση εκατοντάδων εκδηλώσεων, θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, εκθέσεων ζωγραφικής αλλά και την πραγματοποίηση της κεραμικής έκθεσης.

Η σημερινή του κατάσταση με σπασμένα κεραμίδια και παράθυρα, αποτελεί απόδειξη για το πόσο ενδιαφέρετε η τοπική κοινότητα και ο Δήμος Δυτικής Λέσβου για την ανάδειξη του πολιτισμού και την συντήρηση και αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων των δημοτών. Την  στιγμή μάλιστα που μοιράζει απλόχερα χρήματα για την επισκευή ιδιωτικών κτιρίων που έχει νοικιάσει.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση ζητάμε την άμεση επισκευή όλων των ζημιών μαζί με τον εκσυγχρονισμό του, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί σημείο ανάπτυξης του πολιτισμού στο χωριό μας. 

 

εγκατάλειψη....
εγκατάλειψη.... 

 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!