Πολιτική

30/10/2019 - 12:44

Σταύρος Τάσσος: Καλλιεργεί το ρατσιστικό δηλητήριο με τη δήλωσή του ο Κώστας Μουτζούρης

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΑΣΣΟΥ για ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΤΖΟΥΡΗ

ΔΕΗ

Ο κ. Μουτζούρης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κάλεσε την κυβέρνηση να πει «ένα νέο ΟΧΙ στη νέα εισβολή», προφανώς εννοώντας τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Η δήλωση αυτή είναι η συνέχεια των δηλώσεων του για το μεγάλο θέμα του προσφυγικού που έχουμε στα νησιά μας, επικίνδυνη άποψη που καλλιεργεί το ρατσιστικό δηλητήριο και εξισώνει τα θύματα των εισβολέων στις χώρες τους με τους θύτες.

Διάλεξε να γράψει  μια πρόταση χωρίς να αναφέρει τους υπαίτιους για τα χιλιάδες κύματα προσφύγων και μεταναστών , που δεν είναι άλλοι από αυτούς που οδήγησαν στο θάνατο 50 εκατομμύρια ανθρώπους, και που σήμερα οδηγούν  εκατομμύρια ανθρώπους στην προσφυγιά και στη μετανάστευση, για να γλυτώσουν από το θάνατο των ιμπεριαλιστικών τους πολέμων, ή από την εξαθλίωση της ιμπεριαλιστικής τους «ειρήνης». Είναι οι ίδιοι ιμπεριαλιστές που γεμίζουν την Ελλάδα με τις βάσεις του θανάτου, ορμητήρια επεμβάσεων και πολέμων ενάντια στους λαούς.

Ο κύριος Μουτζούρης, η Κυβέρνηση και τα κόμματα που στηρίζουν την πολιτική που εκφράζει τα συμφέροντα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ είναι έκθετοι απέναντι στο λαό των νησιών με τις επιλογές και αποφάσεις τους.

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ αυτοί είναι οι θύτες, και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, αλλά και ο ελληνικός λαός, τα θύματά τους. Ενάντια στα σχέδια τους στη Μέση ανατολή και το Αιγαίο πρέπει να παλέψουν οι κάτοικοι των νησιών μας, να ταχθούμε ενάντια στη συμφωνία ΕΕ-Τουρκία που εγκλωβίζει χιλιάδες στα νησιά μας, να απομονώσουμε ιδέες σαν αυτές του κύριου Περιφερειάρχη που είναι βούτυρο στο ψωμί  της κάθε κυβέρνησης που θέλει αν δημιουργήσει νέα hot-spot στα νησιά. Να διεκδικήσουμε να φύγει το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα και να κλείσουν όλες οι Βάσεις.

Γιατί απέναντι σ’ αυτούς ο ελληνικός λαός είπε το ΟΧΙ το 1940, απέναντι σ’ αυτούς ο ελληνικός λαός έγραψε το έπος της Εθνικής Αντίστασης, απέναντι σ’ αυτούς ο ελληνικός λαός συνεχίζει και θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Μοιράσου το άρθρο!