Πολιτική

22/09/2015 - 14:10

«Στελέχη» της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο την χρησιμοποιούν για προσωπικά συμφέροντα

Τα αποτελέσματα των εκλογών δεν μας άφησαν ικανοποιημένους, θεωρούσαμε ότι η διαφορά θα κυμαινόταν σε μικρότερα επίπεδα και ότι η πρωτιά θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Οι ψηφοφόροι δεν πείστηκαν ότι η Ν.Δ. είναι η πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και παρά τα τεράστια λάθη και ψέματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία. Ελπίζουμε, για το καλό της χώρα μας, αυτή τη φορά να κυβερνήσουν.

 

Στο Νομό η Ν.Δ. έχασε την πρωτιά για μόλις 259 ψήφους, μειώσαμε πολύ τη διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ (διαφορά 1.508 ψήφοι τον Ιανουάριο), αλλά μειώθηκαν τα ποσοστά μας. Κατά μία πρώτη εκτίμηση το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στη μεγάλη αποχή και στην έλλειψη σταυρού στα ψηφοδέλτια. Η Ν.Δ. στο Νομό μας είχε και έχει υποψηφίους που η ικανότητα τους να προσφέρουν στο τόπο μας, αναγνωρίζεται από όλους τους πολιτικούς χώρους.  

 

Η Ν.Δ. άμεσα θα προχωρήσει σε εκτίμηση του αποτελέσματος και μέσα στα όργανα του κόμματος θα επανεξετάσει την όλη πολιτική της.

 

Όσον αφορά κάποια δημοσιεύματα σε μερικά τοπικά ΜΜΕ που ανακαλύπτουν ομάδες στο χώρο της Ν.Δ. σας ενημερώνουμε ότι η ΝΟΔΕ Λέσβου έκανε πρόσκληση συμμετοχής σε όλα τα στελέχη του κόμματος. Η Ν.Δ. είναι ενωμένη κάτω από τον Πρόεδρο της Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Τώρα αν κάποια «στελέχη» επιλέγουν για προσωπικά τους συμφέροντα, να χρησιμοποιούν το χώρο της Ν.Δ., κρίνονται και έχουν κριθεί από τον λαό του νησιού μας.

 

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συντοπίτες μας, που μας επέλεξαν με τη ψήφο τους σε αυτή την εκλογική διαδικασία      

Η Ν.Δ. παραμένει η μόνη σταθερή πολιτική δύναμη με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό που θα συνεχίσει να βάζει τη χώρα πάνω  από το κομματικό της συμφέρον.     

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!