Πολιτική

30/05/2012 - 14:40

To στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στη Μυτιλήνη

yle="text-align:justify;">Αύριο Πέμπτη 31/05/2012 σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net έρχεται στην Μυτιλήνη το κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και το απόγευμα στις 6,30 θα γίνει διευρυμένη σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Την επομένη κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει επισκέψεις σε χωριά της Λέσβου με στόχο πάντα να επανέλθει η έδρα στο ΠΑΣΟΚ.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης,ήταν  (και μάλλον θα είναι ξανά)  η προσωπική επιλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ,  Ευάγγελου Βενιζέλου για το Επικρατείας.  Ένας νέος με όραμα, στο πρόσωπο  του οποίου εκφράζονται οι νεολαίοι του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι 33 ετών, ένα φρέσκο πρόσωπο, μιας άλλης, διαφορετικής πολιτικής νοοτροπίας που μέχρι τώρα έχει κερδίσει την συμπάθεια των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που αποδεικνύεται από τις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες που έχει αναμετρηθεί. Ο υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ  είναι μια προσωπικότητα που σίγουρα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο δημόσιο βίο τα επόμενα χρόνια.

Στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, προερχόμενος από την νεολαία, κάνει πράξη την ανανέωση που έχει εξαγγείλει στο κόμμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αν και αρχικά συζητιόταν η υποψηφιότητα του στο Ηράκλειο, από όπου και κατάγεται, τελικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να τον τοποθετήσει στην τρίτη – εκλόγιμη, πιθανότατα -θέση  του ψηφοδελτίου επικρατείας.

Η σχέση του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο κρατάει χρόνια, τον είχε στηρίξει στην πρώτη αναμέτρησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου το Νοέμβριο του 2008 και συνέχισε να είναι βασικός συνομιλητής του όλα αυτά τα χρόνια.

Μοιράσου το άρθρο!