Πολιτική

06/09/2022 - 11:36

Στη Λέσβο κάποιοι γράφουν λιβέλους, στην Αθήνα ύμνους.... να η εξήγηση!

Με μια αιχμηρή ανάρτηση κοινοποιώντας το σύνδεσμο από την Εφημερίδα των Συντακτών  η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πολιτισμού κα Αναστασία Αντωνέλλη απαντά με το δικό της τρόπο σε όσα γράφτηκαν με αφορμή το Φεστιβάλ της Χίου στα πλαίσια του λασπαπολέμου κατά της Περιφερειακής Αρχής του Κώστα Μουτζούρη. 

 

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

Εφημερίδα Συντακτών, μια εφημερίδα του προοδευτικού λεγομένου χώρου. Αφιέρωμα στο στο 1ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Χίου. Τι συμβαίνει φίλες και φίλοι και η εν λόγω εφημερίδα επαινεί το Φεστιβάλ;;;;;

Την "Αγόρασε" μήπως ο Μουτζούρης ή "πλήρωσε" την προοδευτική εφημερίδα Συντακτών και δεν το μάθαμε ....ή μήπως τα "δικά μας" "προοδευτικά" ΜΜΕ και οι δικοί μας "προοδευτικοί" υποψήφιοι, σύμβουλοι κ.λ.π. είπαν και έγραψαν λιβέλους για "δικούς" τους λόγους..

Προσωπικά έχοντας μια άλλη αντίληψη περί "πετριών και ξερής λάσπης τους κατανοώ και....τους ευχαριστώ!

 Επιβεβαίωσαν την άποψη μου πως το "κατεστημένο" κάθε λογής και για δικούς του λόγους το καθένα πετροβολά την πρωτοπορία και βεβαίως την Ανεξάρτητη Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη...Αλλά ως γνωστόν: όσο πιό πολλές οι πετριές στο δένδρο τόσοι πιό πολλοί οι καρποί του.....

Και ένα τελευταίο επειδή βλέπω να εξαντλούνται τα "όπλα" τους..... : "Ο Πόλεμος στην Ουκρανία οφείλεται στην Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη και ντροπή στην Αντωνέλλη και στον Χριστόφα που δεν κάνουν κάτι για αυτό"!!!!!

Μοιράσου το άρθρο!