Πολιτική

22/06/2023 - 14:46

Στη Λέσβο ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής

Με κεντρική ομιλία στην οποία θα μιλήσει ο καταγόμενος από τη Λέσβο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, «κλείνει» το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου η επίσημη προεκλογική περίοδος για τη νομαρχιακή επιτροπή αγώνα του κόμματος, λίγες ώρες πριν ανοίξουν. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στο καφέ Σουσαμλή στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη.

Ο κ. Δουδωνής φθάνει στο νησί μας αργά το μεσημέρι της Παρασκευής και αμέσως μετά την άφιξή του θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Η ομιλία του σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας μακράς προεκλογικής εκστρατείας από την ΝΕ του κόμματος, που τις τελευταίες εβδομάδες και μετά τις εκλογές της 21ης Μαίου, περιελάμβανε εξορμήσεις σε κάθε γωνιά της Λέσβου.

Αυτή την εβδομάδα, η ΝΕ εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε σε Πέραμα, Ευρειακή, Καλλονή, Μεγαλοχώρι, Παλαιοχώρι, Ακράσι, Αμπελικό και Νεοχώρι. Όπως και στα υπόλοιπα χωριά της Λέσβου το κλιμάκιο του κόμματος συζήτησε με τους κατοίκους το πρόγραμμα της παράταξης και μετέφερε το μήνυμα της συμμετοχής στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής και της στήριξης του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος, ώστε να «σφραγιστεί» η εκλογή Βουλευτή από τη δημοκρατική παράταξη από τον νομό μας στην επόμενη Βουλή.

Μοιράσου το άρθρο!