Πολιτική

17/08/2015 - 13:05

Στη Μυτιλήνη ο Κουρουμπλής για το μεταναστευτικό και τις Δομές Υγείας του νησιού

Στη Μυτιλήνη, μεταβαίνει ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, για διήμερη επίσκεψη, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Αυγούστου, με βασικό αντικείμενο της επίσκεψής του το μεταναστευτικό και τις Δομές Υγείας του νησιού.

Ειδικότερα, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (στις 8.15), ο κ. Κουρουμπλής θα επισκεφθεί τους καταυλισμούς που φιλοξενούνται προσωρινώς οι μετανάστες ενώ λίγο αργότερα θα συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη για το ζήτημα στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν όλοι οι θεσμικοί φορείς του νησιού καθώς και εκπρόσωποι όλων όσων εθελοντικά βοηθούν στην αντιμετώπιση των δυσκολιών. Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, καθώς και το ΠΕΔΥ, ενώ στη 1:00 το μεσημέρι, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου.

Για την Πέμπτη, 2η ημέρα της επίσκεψης του υπουργού στη Μυτιλήνη, προγραμματίζονται συναντήσεις με το Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ερεσού και Πλωμαρίου, Σεβασμιότατο Ιάκωβο Γ’ και με το Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό.

 

Μοιράσου το άρθρο!