Πολιτική

15/04/2019 - 18:57

Στην "κόκκινη" Αγιάσο....

Περιοδεία Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Μυτιλήνης στην Αγιάσο...

Κλιμάκιο με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Δήμου Μυτιλήνης, Νίκη Τσιριγώτη, επισκέφθηκε την Κυριακή, 14 Απρίλη το απόγευμα, την Αγιάσο. 


Το κλιμάκιο αποτελούνταν από υποψήφιους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους, καθώς και από υποψήφιους της Τοπικής Κοινότητας, με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δίνοντας τον τόνο ότι η μάχη δίνεται ενιαία παντού. 


Πολλές ήταν οι συζητήσεις με τους κατοίκους του χωριού, όπου τονίζονταν ιδιαίτερα, η εγκατάλειψη του χωριού από τις δημοτικές αρχές όλα αυτά τα χρόνια, από την αρχή του καλλικρατικού Δήμου.


Η Νίκη Τσιριγώτη, επεσήμανε τη μεγάλη διαφορά που είχε ο Δήμος της Αγιάσου, όσο είχε στο τιμόνι Κομμουνιστή Δήμαρχο τον Χρύσανθο Χατζηπαναγιώτη, καλώντας τους κατοίκους να ψηφίσουν «Λαϊκή Συσπείρωση» σε όλες τις κάλπες.


«Υπάρχει εμπειρία, στους Δήμους που έχουν εκλεγεί κομμουνιστές Δήμαρχοι, γίνεται έργο προς όφελος των κατοίκων» τόνισε η Νίκη Τσιριγώτη, καλώντας τους κατοίκους να μην «ψαρώσουν» ξανά στο δήθεν ανεξαρτηλίκι που πουλάνε μερικοί, που για άλλη μια φορά μπροστά στις εκλογές, αφού πάσχισαν να πάρουν το χρίσμα και τη στήριξη διαφόρων και προσπάθησαν  να γίνουν οι εκλεκτοί των κομμάτων τους, θυμήθηκαν να φορέσουν πάλι τα κοστούμια των ανεξάρτητων υποψηφίων.
Οι Αγιασώτες, αναγνώρισαν πως οι Δημοτικοί, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι όσο και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σταύρος Τάσσος, βρέθηκαν μπροστάρηδες σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπιζαν, βρέθηκαν μαζί τους στους αγώνες που έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια.  
Τέλος, αναφορά έγινε και για τις ευρωεκλογές, όπου τονίστηκε ιδιαίτερα πως οι ελληνικές κυβερνήσεις ακολουθούν πιστά όλες τις επιταγές της ΕΕ και πως αυτή ούτε εξανθρωπίζεται ούτε φτιασιδώνεται, αλλά μόνο ανατρέπεται.  

Μοιράσου το άρθρο!