Πολιτική

03/12/2021 - 16:51

Στην «Κυψέλη» ο Δήμαρχος Μυτιλήνης - Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με ειδικές ανάγκες

Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με ειδικές ανάγκες σήμερα και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης επισκέφθηκε  το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Μυτιλήνης  «Η ΚΥΨΕΛΗ». Η «Κυψέλη» που ιδρύθηκε το 1997, έχει πιστοποιηθεί ως Φορέας Παροχής Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας παρέχοντας υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας με εξειδικευμένο προσωπικό.

 

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, ενημερώθηκε από την Πρόεδρο της Κυψέλης κα Αλατερού για την ιστορία του Συλλόγου, για τους σκοπούς της και για το μεγάλο αγώνα που καθημερινά δίνει προκειμένου τα άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν την   αντιμετώπιση που δικαιούνται.

φ

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης τους συνεχάρη για την προσπάθεια τους με την οποία συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Διαβεβαίωσε την βούληση του να συμβάλλει όπου χρειαστεί   τονίζοντας πως «η προσπάθεια σας αυτή είναι αξιέπαινη και παράδειγμα για όλους μας».

 

Ο Δήμαρχος συζήτησε με τα άτομα με ειδικές ανάγκες, με τους εκπαιδευτικούς και με το προσωπικό, ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας που προσφέρονται ενώ ξεναγήθηκε και στους χώρους του κτηρίου.  

Μοιράσου το άρθρο!