Πολιτική

05/12/2010 - 09:50

Στις 9 Δεκεμβρίου η συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ Λέσβου.

(η επιστολή του Π.Πατερέλλη έβαλε τέλος στην ολιγωρία του ΠΑΣΟΚ και επιτέλους θα ασχοληθεί το ΠΑΣΟΚ με τα χάλια του...)

Τελικά , μετά από συνεννόηση του Γραμματέα της ΠΕ Βορείου Αιγαίου Ηρακλή Βερβέρη και του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη, θα συγκληθεί στις 9 Δεκεμβρίου Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λέσβου προκειμένου να κάνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της Λέσβου.

Στη συνεδρίαση θα προεδρεύει το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ σ. Παντελής Οικονόμου. Η συνεδρίαση αυτή , όπως και όλων των υπολοίπων ΝΕ του Βορείου Αιγαίου έχει ζητηθεί με εγκύκλιο από τον Μ. Καρχιμάκη. Αφού συγκληθούν οι ΝΕ του Βορείου Αιγαίου θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της ΠΕ Βορείου Αιγαίου για τη συνολική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στο Βόρειο Αιγαίο. Να θυμίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε όλους τους δήμους που στήριξε στο Βόρειο Αιγαίο πλην του δήμου Λέσβου. Επί πλέον κέρδισε την αιρετή περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Μια εκλογική νίκη που αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη, λόγω των κακών  δημοσκοπικών ευρημάτων. Οι περισσότεροι μίλησαν για τη μεγάλη ανατροπή.

Όσο αφορά την συνεδρίαση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λέσβου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής του επικεφαλής του συνδυασμού "ΛΕΣΒΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΤΕΡΕΛΛΗ που στάλθηκε στον Γραμματέα και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ,  και τις αντιδράσεις  στελεχών της ΝΕ που αποδίδουν ευθύνες για την απώλεια του δήμου Λέσβου σε επώνυμα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ.

Μοιράσου το άρθρο!