Πολιτική

21/10/2010 - 16:51

Στο Ιππειος και στην Καλλονή ο Παντελής Πατερέλλης

Στο Ίππειος και στη Καλλονή περιόδευσαν χθες και πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις και ομιλίες ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παντελής Πατερέλλης και οι συνεργάτες του.

Στη Καλλονή η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο με τη συμμετοχή πολιτών απ την Καλλονή και τα γύρω χωριά. Προηγήθηκε συνάντηση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού «ΛΕΣΒΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στην οποία έγινε συζήτηση για την πορεία προς τις εκλογές και ενημέρωση για την εκλογική διαδικασία.

Ακόμη ο κ. Πατερέλλης, στη Καλλονή είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χρήστο Γώγο και τα άλλα μέλη του Δ.Σ., καθώς και με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΘΟΚ Καλλονής κ. Ιγνάτη Καλαϊτζόγλου. Συζητήθηκαν τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς και οι θέσεις του συνδυασμού, που θα βοηθήσουν στην μετεκλογική διεξοδική αντιμετώπισή τους.

Αναφερόμενος στην ομιλία του στη Καλλονή ο κ. Πατερέλλης για την ελλιπή ενημέρωση του κόσμου δήλωσε ότι κατανοεί την μη αποδοχή του νόμου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» από μεγάλη μερίδα των πολιτών. Δήλωσε ακόμη ότι μολονότι ο νέος νόμος για την τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί τομή και ουσιαστική μεταρρύθμιση, που πραγματικά είχε ανάγκη ο τόπος, σε ό,τι αφορά την χωροταξία του διαφωνεί. Ειδικά για την Λέσβο, χαρακτήρισε υπερτροφικό και δυσκοδιοικούμενο το σχήμα που επιβλήθηκε, με την λειτουργία ενός μόνο Δήμου σε όλο το νησί. Όμως επεσήμανε ότι η διαφωνία του αυτή για τον ίδιον και τους συνεργάτες του δεν σημαίνει απραξία και περιθωριοποίηση. Άμεσα, παλεύουμε για να αμβλύνουμε τις αντιθέσεις και να εκμεταλλευθούμε τις δυνατότητες του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», ενώ μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι η τροποποίηση της χωροταξικής του κατανομής.

Σήμερα Πέμπτη (21.10.10), ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Πατερέλλης  επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου συζήτησε με την διοίκηση και τους εργαζομένους, και την Γεωργική Υπηρεσία όπου συνομίλησε με την διεύθυνση και τους εργαζομένους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 
 

Μοιράσου το άρθρο!