Πολιτική

10/04/2024 - 09:37

Στο Πλωμάρι η Δημοτική Αρχή του Π. Χριστόφα

Επίσκεψη του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και μελών της Δημοτικής Αρχής στο Πλωμάρι

Στο Πλωμάρι βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, μαζί με μέλη της Δημοτικής Αρχής και στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου.

Ο κ. Χριστόφας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Παναγιώτη Τακτικό και Χρήστο Δαγιέλλη, επισκέφτηκε το λιμάνι του Πλωμαρίου, όπου πραγματοποιούνται εργασίες, ενώ μαζί με τον αρμόδιο γεωγραφικό Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαλλιαρό, τον Προέδρο Μιχάλη Τετώνη και μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πλωμαρίου, βρέθηκε στο σημείο όπου έχει ξεκινήσει το έργο της αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή.

Στη συνέχεια, παρουσία των Αντιδημάρχων Διοικητικών Υπηρεσιών, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Πολιτικής Προστασίας Νίκου Καρασάββα, Οικονομικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Καρέκου, Περιβάλλοντος, Πρωτογενούς Τομέα και Δ.Ε. Λουτρόπολης Θερμής Χρήστου Τσιβγούλη, Δ.Ε. Γέρας Παναγιώτη Σεκερτζή, του Προέδρου της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτη Βάλεση και του Προέδρου της ΔΕΔΑΠΑΛ Γιώργου Αλεξίου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη του Δημάρχου με τους προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, θέτοντας επί τάπητος όλα τα θέματα, που αφορούν την περιοχή.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Η επίσκεψή μας στο Πλωμάρι, μαζί με τα περισσότερα μέλη της Δημοτικής Αρχής, εκ των οποίων πολλά με κομβικές αρμοδιότητες για την περιοχή, είχε σκοπό να συζητήσουμε με τους Προέδρους των κοινοτήτων όσα ζητήματα τους απασχολούν, σε συνέχεια παρεμβάσεων που ήδη πραγματοποιούμε στην περιοχή. Στόχος μας είναι, όχι μόνο να αντιμετωπίσουμε ζητήματα που διαχρονικά εντοπίζονται εδώ, αλλά κυρίως να δώσουμε μια αναπτυξιακή προοπτική σε έναν τόπο, που μεταξύ άλλων αποτελεί και τουριστικό προορισμό για τους επισκέπτες του νησιού μας».

σ

Μοιράσου το άρθρο!