Πολιτική

02/03/2022 - 12:52

Στο Συνεταιρισμό Μεσοτόπου ο Κώστας Μουτζούρης. Τα 240.000 ευρώ έπιασαν τόπο...

Τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου επισκέφτηκε την Τρίτη 01.03.2022 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον ειδικό σύμβουλο Μιχάλη Ταμβακέλλη.

Λίγους μήνες μετά την καταστροφική φωτιά που έκαψε μεγάλο μέρος των εγκαταστάσεων, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Βασίλη Ζαγκούλη, τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο Μανώλη Κωνσταντιδέλλη και μέλη του Συνεταιρισμού, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί και να συνομιλήσει με τους εργαζομένους και ενημερώθηκε για όλες τις παραγωγικές διαδικασίες του Συνεταιρισμού. Παράλληλα διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών που πραγματοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας , η οποία έχει διαθέσει  το ποσό των 240.000 ευρώ  για την ανακατασκευή του κτιρίου αποθήκης το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από  την  Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Μαρία Τσακίρη  επισκέφτηκε το Ταβάρι, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Γαβριήλ Πιπίνη με τον οποίον συζήτησαν θέματα του οικισμού και τους αλιείς, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση στην νομιμοποίηση του λιμενίσκου Ταβαρίου και την στη συνέχεια εκτέλεση βυθοκορήσεων.

Επίσης συναντήθηκε με  τις εκπροσώπους του Συνεταιρισμού Γυναικών Μεσοτόπου, οι οποίες έθεσαν δίκαιο αίτημα τους προς την Περιφέρεια.

 

Μοιράσου το άρθρο!