Πολιτική

02/09/2020 - 15:39

Στο ΣΥΡΙΖΑ Πολιχνίτου μάλλον έχουν αμνησία ή δεν ξέρουν!

Ανακοίνωση από το ΣΥΡΙΖΑ Πολιχνίτου σχετικά με την επίσκεψη του Χ. Αθανασίου στην περιοχή:

Ενημερωθήκαμε για την επίσκεψη του Αντιπροέδρου της βουλής κ. Αθανασίου  στην περιοχή του Πολιχνίτου. Επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το Κ.Υ., τον Α.Σ. Πολιχνίτου και τη Νυφίδα. Δηλώσεις όμως δεν έγιναν μετά την επίσκεψη αυτή. 

Όλα βαίνουν καλώς καμωμένα στην πολύπαθη περιοχή μας;

Τα ερωτήματα ταλανίζουν τους συγχωριανούς μας, τους συντοπίτες μας. Η πολύπαθη σεισμόπληκτη Βρίσα δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον κ.Αθανασίου ; Το Κ.Υ. Πολιχνίτου που επισκέφθηκε είναι στελεχωμένο από προσωπικό; Έχει τα απαραίτητα μέσα ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της πανδημίας; Γιατί δεν επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Πολιχνίτου ώστε να ενημερωθεί για τις συνθήκες στέγασης των παιδιών μας μέσα στα κοντέινερ λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς; Πως θα στοιβαχθούν τα παιδιά μας μέσα στα κοντέινερ; Ποιες θα είναι οι συνθήκες υγιεινής; Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα; 

Τέλος, ενδιαφέρθηκε για την εξέλιξη του έργου της Νυφίδας ; Αυτό για το οποίο η παράταξη Χήρα που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ έκανε προσφυγή στην ΑΔΑ με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει το έργο.

Λίγο ντροπή....Αναμένουμε απαντήσεις.....

 

----

Σχόλιο Lesvosnews.net  : Ας παραβλέψουμε την σύγχυση που υπάρχει στην ανακοίνωση και αφορά έργα που εκτελεί ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και την όποια προσφυγή έχει γίνει από άλλον  Δημοτικό Σύμβουλο.

Ας δώσουμε δίκιο στους συντάκτες της ανακοίνωσης για τη Βρίσα. 

Για το σχολείο ας πούμε ότι η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει το έργο του ΣΥΡΙΖΑ...

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση στην ανακοίνωση είναι η αμνησία του ΣΥΡΙΖΑ Πολιχνίτου ή η άγνοια για το Κέντρο Πολιχνίτου. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ εκεί στον Πολιχνίτο για πείτε ποιο όνομα φέρουν τα έγγραφα με τις τελευταίες μετακινήσεις προσωπικού; Ποιος άφησε χωρίς προσωπικό το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου; 

 

Μοιράσου το άρθρο!